Werkt NordVPN met BBC iPlayer? Ja, maar alleen als u dit doet


De BBC staat bekend om het produceren van uitzonderlijke programma's, dus het is jammer als je dat bent buiten het VK en hebben geen toegang tot hun on-demand service, BBC iPlayer. Streamen, downloaden of live tv kijken met BBC iPlayer is geografisch beperkt voor mensen met een Brits IP-adres.

Proxy's en VPN's kunnen worden gebruikt voor toegang tot geo-beperkte inhoud, maar BBC iPlayer heeft strengere controles geïmplementeerd over IP-maskeermethoden in de afgelopen jaren.

BBC iPlayer kan eenvoudig detecteren of honderden gebruikers hetzelfde IP-adres gebruiken via een VPN om toegang te krijgen tot de service. Dit is geen typisch huishoudelijk gebruik dat onder één tv-licentie valt. Als gevolg hiervan wordt het VPN IP-adres op de zwarte lijst geplaatst en wordt de toegang tot BBC iPlayer geblokkeerd.

Om de geoblokken van BBC iPlayer te overwinnen, heb je een nodig robuuste VPN die regelmatig de IP-adressen van zijn servers ververst om detectie te voorkomen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

NordVPN is zo'n VPN, met een grote reputatie voor de geografische beperkingen van BBC iPlayer omzeilen en andere populaire streamingdiensten, zoals Netflix en Hulu.

voorts, NordVPN heeft de snelheid, servertypen en locaties en codering die je nodig hebt voor probleemloos streamen en downloaden met BBC iPlayer.

Hoe NordVPN te gebruiken om overal toegang te krijgen tot BBC iPlayer Content

NordVPN maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot on-demand content en live tv te kijken met BBC iPlayer, overal ter wereld.

Volg de onderstaande stappen en je zult binnen enkele minuten genieten van het beste van Britse programmering:

 1. Bezoek de NordVPN-website, selecteer een plan en installeer de software.
 2. Maak verbinding met een server in het VK.
 3. Meld u aan bij uw BBC iPlayer-account.
 4. Er is niets anders te doen dan ontspannen en genieten van je favoriete BBC-shows.

Begin NU te kijken!

Waarom kiezen voor NordVPN om BBC iPlayer te deblokkeren?

BBC iPlayer heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om VPN-gebruik te detecteren en te blokkeren om toegang te krijgen tot hun inhoud.

Veel VPN's kunnen deze blokken niet omzeilen, maar goed presterende VPN's zoals NordVPN hebben bewezen in staat te zijn om zelfs de zwaarste geografische beperkingen te omzeilen.

NordVPN heeft een indrukwekkend netwerk van meer dan 700 servers in het VK voor gegarandeerde toegang tot BBC iPlayer, waar ter wereld u ook bent.

Serverlocatie is niet het enige voordeel dat NordVPN heeft. Zij rennen verduisterde servers die het feit verbergen dat een VPN is gebruikt om uw gegevens te coderen.

Dit maakt het bijna onmogelijk voor BBC iPlayer om onderscheid te maken tussen uw gecodeerde VPN-gegevens en normale gebruikersgegevens. Dit betekent dat minder NordVPN UK IP-adressen worden op de zwarte lijst geplaatst.

Bovendien, als u bereid bent om een ​​beetje extra te betalen, NordVPN biedt speciale IP-adressen, die geweldig zijn voor het eenvoudig deblokkeren van inhoud.

Snelheid is essentieel voor het bekijken van BBC iPlayer

Om optimaal van BBC iPlayer te genieten, wil je de video's en live tv om snel en zonder vervelende buffering te laden.

Voor probleemloos streamen moet u voldoen aan de minimale snelheidsvereisten van BBC iPlayer:

 • Standard-definition video (480p) - 1,5 Mbps
 • High-definition video (720p) - 2,8 Mbps
 • Ultra HD (1080p) is momenteel niet beschikbaar met iPlayer.

Recente netwerkverbeteringen hebben de snelheden van NordVPN drastisch verhoogd, zodat u probleemloos kunt streamen.

Coderingsniveaus hebben de neiging om een ​​VPN te vertragen, maar NordVPN lijkt op perfecte balans tussen snelheid en veiligheid.

Gebruikers van deze hoog gewaardeerde VPN zijn consequent onder de indruk van het vermogen om blokken te omzeilen en van de snelle en stabiele snelheden van het servernetwerk.

Bijkomende voordelen van het gebruik van NordVPN om BBC iPlayer te bekijken

Met NordVPN tot uw beschikking heeft u zoveel meer dan alleen hoge snelheden en de juiste servers voor het bekijken van BBC iPlayer.

Er zijn een aantal andere redenen waarom NordVPN een geweldige VPN is om te gebruiken telkens wanneer u online gaat:

 • streng geen logboekbeleid dat zorgt voor de veiligheid van uw gegevens.
 • CyberSec-suite die adblocking en extra malwarebescherming biedt.
 • Twee verschillende automatische kill-schakelaars die voorkomen dat uw gegevens worden blootgesteld met een plotselinge verbroken verbinding, evenals lekvrije apps.
 • Codering van militaire kwaliteit en dubbele VPN die uw privacy beschermen.
 • Toegewijde servers voor soepele streaming, P2P en torrenting.
 • Gebruiksvriendelijke apps voor alle belangrijke besturingssystemen en apparaten.
 • Gelijktijdige verbindingen voor maximaal zes apparaten.
 • Uitstekende 24/7 klantenservice, inclusief live chat. Ze hebben ook een enorme kennisbasis voor informatie over servers en instellingen.
 • 30 dagen risicovrije, geld-terug-garantie, geen vragen gesteld.

Samenvatting en verder lezen

Met al deze indrukwekkende functies is het niet moeilijk te begrijpen waarom NordVPN is een van de populairste VPN's op de markt.

Het heeft alles wat je nodig hebt stream veilig en soepel terwijl u uw privacy beschermt telkens wanneer u online gaat. 

NordVPN is onze topkeuze voor gebruik met BBC iPlayer, maar bekijk onze andere aanbevelingen in onze artikel in de top 5 VPN's voor toegang tot BBC iPlayer.

Begin nu met streamen met NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 9 =

map