Voltooi Vuze Review | Bijgewerkt 2020: is het veilig? Alleen als u dit doet …


De geheel nieuwe en verbeterde versie van Azureus, Vuze, is een eenvoudig te gebruiken torrent-client die vol staat met handige functies, tools en plug-ins.

Ideaal voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, deze goed uitgeruste client is gratis te downloaden. Maar is Vuze veilig?

Lees onze volledige Vuze-recensie voor meer informatie over de installatie, gebruikerservaring, het blokkeren van advertenties en hoe je jezelf en je apparaat kunt beschermen terwijl je torrents.

Vergeet niet dat torrenting een juridisch grijs gebied is en dat wetten kunnen variëren, afhankelijk van uw locatie.

vpnMentor kan het illegale gebruik van torrent-clients niet goedkeuren. Onze enige zorg is uw veiligheid bij torrenting.

De enige manier om uw veiligheid te garanderen, is door een vertrouwde, P2P-vriendelijke VPN zoals NordVPN te gebruiken. NordVPN heeft beveiligde speciale torrent-servers, zodat u kunt anonimiseren in veiligheid en anonimiteit.

Start Torrenting veilig!

Hoe Vuze in te stellen

1. Ga naar de Vuze-website en klik op 'Gratis download'.

Voltooi Vuze Review | Bijgewerkt 2020: is het veilig? Alleen als u dit doet ...

2. Klik na het downloaden op Vuze-installatiepictogram om het installatieproces te starten.

Voltooi Vuze Review | Bijgewerkt 2020: is het veilig? Alleen als u dit doet ...

3. Wacht tot Vuze automatisch wordt geopend volg de instructies 'Aan de slag' om je weg te vinden.

Voltooi Vuze Review | Bijgewerkt 2020: is het veilig? Alleen als u dit doet ...

Als u eenmaal bekend bent met de instellingen, kunt u Vuze configureren om ervoor te zorgen dat u de beste downloadsnelheden krijgt.

Vuze biedt u een ingebouwde snelheidstest, zodat u uw snelheden kunt controleren voordat u met de configuratie begint.

Zodra je je snelheden hebt, ga je naar de ‘Overdracht'Tab in uw Vuze-voorkeuren en beperk uw uploadsnelheid tot ongeveer 80% van uw totale uploadcapaciteit.

Je zou ook moeten beperk je maximale upload slots per torrent. Als u niet zeker weet op welk nummer deze moeten worden afgesloten, kunt u de Azureus Upload Settings-calculator gebruiken voor op maat gemaakte resultaten.

Onder de 'Verbinding‘Tabblad, zorg ervoor dat alle vakjes onder ‘Peer Bronnen’ zijn aangevinkt. Ga dan naar 'Transportcodering'En controleer het volgende:

  • Vereist gecodeerd transport
  • Niet-versleutelde uitgaande verbindingen toestaan ​​als een poging tot versleutelde verbinding mislukt
  • Niet-gecodeerde inkomende verbindingen toestaan

Deze instellingen zorgen ervoor dat u verbinding kunt maken met zoveel mogelijk peers, waardoor uw downloadsnelheden toenemen.

Als u problemen ondervindt bij het vinden van deze instellingen, moet u mogelijk naar de ‘mode'Tabblad en zorg ervoor dat uw 'Gebruikersvaardigheid' is ingesteld op Gemiddeld of Geavanceerd.

Gebruikerservaring

Vuze is ongelooflijk eenvoudig te downloaden en te installeren. Haar snelle en ongecompliceerde installatiewizard zou geen problemen moeten bieden, zelfs als je een torrent-beginner bent.

Een probleem om op te letten is dat de Vuze Installer kan proberen bloatware te bundelen in de download. Dit hangt af van welke versie u installeert en voor welk besturingssysteem. Onthoud het gewoon klik op ‘Weigeren’ bij eventuele extra softwareaanbiedingen.

Eenmaal gedownload, is de Vuze-interface schoon en gemakkelijk te navigeren met een zeer handige stapsgewijze handleiding 'Aan de slag'.

Deze eenvoud is echter bedrieglijk. Onder de motorkap zul je zien dat Vuze dat is uitzonderlijk veel functies.

Populaire functies zijn onder andere afstandsbediening, automatische transcodering, een ingebouwde videospeler, een handige downloadmand voor slepen en neerzetten en een betrouwbare ingebouwde zoekfunctie.

Je kunt ook bepalen hoe ingewikkeld je Vuze wilt hebben met zijn ‘Gebruikersvaardigheid'Instelling. Kies uit Beginner, Gevorderd of Geavanceerd om uw gebruikerservaring aan te passen. Vuze kan verder worden aangepast met een scala aan tools en plug-ins.

Kun je advertenties van Vuze blokkeren?

Aangezien Vuze gratis is, maakt het inkomsten door je advertenties te tonen terwijl je torrents.

Een manier om deze advertenties te verwijderen, is door te betalen voor Vuze Plus, de advertentievrije abonnementsversie van de client.

Als u niet wilt betalen, kunt u dat ook advertenties handmatig verwijderen met behulp van Vuze-instellingen.

  • Ga naar Tools > plugins > Wizard Verwijderen.
  • Vink het vakje aan naast 'Promo weergave‘.
  • Klik 'Af hebben‘.
  • In het volgende vak ziet u 'Uninstall: ’Gevolgd door de locatie van de plug-in op uw harde schijf. Selecteer dit en klik vervolgens op 'Verwijderen‘.
  • Zodra de Uninstallation Wizard klaar is met verwerken, zou u moeten zien dat het reclamevak op Vuze verdwenen is.

Een woord van waarschuwing echter. Het kan riskant zijn om bestanden te verwijderen of te bewerken als u niet bekend bent met hun functie.

Als u niet comfortabel bent met het handmatig verwijderen van advertenties, kunt u altijd software zoals AdBlocker gebruiken om het werk voor u te doen. Het beste VPN's worden ook geleverd met technologie voor het blokkeren van advertenties.

Ondersteunt Vuze RSS?

Vuze biedt volledige ondersteuning voor uitzending.

Uitzending is wanneer u een torrent-client verbindt met een RSS-feed om automatisch nieuwe bestanden downloaden zodra ze zijn gepubliceerd.

U kunt de RSS-functie inschakelen onder de ‘abonnementen'Tabblad in uw voorkeuren. Vink het vakje naast aan ‘RSS-feeds maken van abonnementen’.

Is Vuze veilig?

Vuze implementeert een aantal veiligheidsmaatregelen om je te beschermen terwijl je torrent.

Ten eerste is er een robuust beoordelings- en commentarenysteem. Hiermee kunt u de kwaliteit en veiligheid van een bestand controleren voordat u begint met downloaden.

U vindt deze informatie onder de ‘Waarderingen'Tabel in uw Vuze-interface.

Ten tweede komt Vuze Plus met ingebouwde antivirusbescherming. Helaas wordt deze bescherming echter niet aangeboden aan gebruikers van de gratis versie.

Afgezien van de poging om bloatware te bundelen met uw download, worden de Vuze-client en -software over het algemeen als zodanig beschouwd veilig en malwarevrij.

Hoe veilig te blijven bij het gebruik van Vuze

Er is veel dat je kunt doen om veilig te blijven tijdens torrenting, zoals altijd beoordelingen en commentaren controleren voordat u downloadt.

Er is echter ook veel waar je geen controle over hebt. Het is heel gemakkelijk om download per ongeluk auteursrechtelijk beschermd materiaal of schadelijke software.

De enige echte manier om blijf veilig op Vuze is met een VPN.

Een VPN biedt u zowel privacy als anonimiteit terwijl u torrent. Het codeert uw verkeer naar voorkomen dat iemand je online activiteit rondsnuffelt en verbergt uw IP-adres aan u beschermen tegen cyberaanvallen.

De beste VPN's, zoals NordVPN, komen ook met ingebouwde software voor het blokkeren van advertenties en malware. De CyberSec-software van NordVPN blokkeert automatisch verdachte websites en advertenties om te voorkomen dat uw apparaat geïnfecteerd raakt.

Betrouwbaarheid en ondersteuning

Vuze is snel en betrouwbaar, maar de massa apps kan het maken erg veel middelen nodig. Het kan soms ook bieden lagere downloadsnelheden dan andere klanten.

Als u problemen tegenkomt tijdens het gebruik van Vuze, biedt de client een zeer grondige hulp & Ondersteuning sectie op zijn website. Het heeft zelfs zijn eigen ongelooflijk gedetailleerde Vuze Wiki.

Als u meer individuele ondersteuning nodig hebt, is er een Vuze Community Forum - hoewel we een ‘Waarschuwing: Potentieel beveiligingsrisico vooruit’ bericht toen we probeerden toegang te krijgen met Firefox.

Vergeet niet om een ​​VPN met Vuze te gebruiken

Om uw veiligheid te garanderen terwijl u torrent, het is van vitaal belang om een ​​VPN met Vuze te gebruiken.

NordVPN is onze favoriete VPN voor torrenting. Het heeft meer dan 4.600 speciale P2P-servers en zal zelfs automatisch raad de beste torrenting-server aan voor uw locatie.

Snel uploaden en downloaden zijn geen probleem met NordVPN's razendsnelle snelheden. Het zal ook garanderen uw anonimiteit en veiligheid terwijl je torrent met militaire veiligheid, dubbele VPN, DNS-lekbescherming en 2 kill-switches.

NordVPN is niet alleen onze meest aanbevolen VPN voor torrenting, het is ook onze best beoordeelde VPN in het algemeen.

Start Torrenting met NordVPN!

Conclusie en verder lezen

Vuze is misschien niet de lichtste torrent-client die er is, maar het maakt het goed met een enorm scala aan handige functies.

Hoofdgebruikers zullen dol zijn op deze substantiële klant. Als het echter onwaarschijnlijk is dat je alle talloze tools en plug-ins van Vuze zult gebruiken, wil je misschien je CPU opslaan en kiezen voor een slankere torrent-client zoals Deluge of qBittorrent.

Als je het geluid van onze topaanbeveling leuk vindt en wilt dat NordVPN je Vuze VPN is, zorg er dan voor dat je dit bekijkt NordVPN korting hack om te genieten van een enorme 70% korting op de abonnementsprijs.

Liever een gratis Vuze VPN vinden? We hebben gratis VPN's getest voor torrenting.

Als je nieuw bent met torrenting, bekijk dan ook onze bijgewerkte gids voor torrenting anoniem en veilig.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 30 =

map