This Is Us er på Netflix! Sådan ser du det i 2020


Er du tilsluttet This Is Us og dør for at se nogen episoder, du har savnet? Eller måske har du hørt så meget om disse specielle tripletter, at du er ivrig efter at møde Kate, Kevin og Randall for dig selv? Uanset hvad, vil du være glad for at høre, at Pearson-familien er kommet til Netflix.

Du er måske IKKE så glad for at høre det This Is Us er kun tilgængelig på Netflix Canada. Netflix blokerer ofte for indhold for at sikre, at det ikke kan ses af seere uden for bestemte licensregioner.

At komme omkring disse geo-begrænsninger, har du brug for en god VPN. VPN'er tillader det geo-spoof din placering, omgå restriktioner og fjerner blokeringen af ​​det indhold, du vil se.

Sådan ser vi os på Netflix: Hurtig guide

 • Vælg en VPN med gode streamingevner og servere i Canada. NordVPN er vores top valg.
 • Download og installer din VPN.
 • Opret forbindelse til en server i Canada.
 • Log ind på din Netflix-konto (eller tilmeld dig en) og start streaming!

Begynd på streaming Dette er os nu!

Hvorfor du har brug for en VPN for at se, at dette er os

I øjeblikket, This Is Us er kun geo-begrænset til canadiske Netflix-brugere. For at se This Is Us fra andre steder i verden, har du brug for en VPN.

De bedste VPN'er vil narre Netflix ved at omdirigere din trafik gennem en af ​​deres egne servere i Canada. Ved at fungere som mellemmand VPN skjuler din ægte IP-adresse. Netflix ser kun IPN-adressen på VPN-serveren, fjerner blokeringen af ​​hele Netflix Canada-biblioteket.

Men ikke alle VPN'er er i stand til at omgå Netflix's geoblocks. Netflix beskæftiger sig meget effektivt anti-VPN-software at opdage og sortliste IP-adresser, der er tilknyttet VPN-servere.

Hvis en VPN ikke har et stort netværk, har den ikke ressourcerne til at følge med i de konstante opdateringer, der er nødvendige til give dig nye servere, der ikke er sortlistet.

Og husk, hastighed tæller! Du har brug for en lynhurtig VPN for at garantere jævn, uafbrudt streaming.

Det er ikke alt, hvad en VPN kan gøre

Hvis du vælger en VPN med et globalt netværk, kan du gøre det få adgang til Netflix-regioner rundt om i verden - ikke kun i Canada. Netflix-indhold varierer meget fra region til region, så at bruge en VPN kan åbne en helt ny verden af ​​underholdning.

Du kan også bruge din VPN til at fjerne blokering af andet geobegrænset indhold, især hvis du bor i et land, hvor censur er et problem, og du skal få adgang til indhold, der er forbudt af din regering.

For mange mennesker er den online sikkerhed, en god VPN leverer, lige så vigtig som indholdsfriheden! Bundlinie, den eneste virkelig sikre og private måde at surfe på Internettet er med en VPN. Din VPN-forbindelse er kanaliseres automatisk gennem en krypteret tunnel, holde alt, hvad du gør online, skjult og sikkert.

Kryptering af din trafik forhindrer nogen i at overvåge eller spore dine bevægelser rundt på nettet - fra offentlige agenturer og hackere til reklamevirksomheder og din egen internetudbyder.

De 3 bedste VPN'er til at se dette er os

1. NordVPN

NordVPN-enheder

Der er en grund til, at NordVPN er blevet kåret til markedets bedste VPN. Denne brugervenlige VPN er den perfekte blanding af overkommelig, kraftfuld og hurtig.

NordVPN er især velegnet til at se Netflix. I tillæg til streaming-optimerede servere, får du hjælp af SmartPlay-teknologi der forbinder dig automatisk til den bedste server til dit valgte streamingwebsted. Lynhurtige hastigheder sikre jævn og behagelig visning.

Denne VPN skuffer heller ikke hvad angår sikkerhed. Tjenesten har en pålidelig no-logs-politik såvel som kryptering af militær kvalitet, to dræbte afbrydere, DNS-lækager, og specielle tilsløret servere designet til at omgå det strengeste af geoblocks. Du bliver endda beskyttet mod malware og annoncer med CyberSec-teknologi.

Prøv alle disse imponerende funktioner til dig selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

NordVPN kan fjerne blokering af:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Understøtter torrenting:

 • Ja, P2P-specialservere tilgængelige.

NordVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med routere.

Stream Dette er os med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheder

Hvis hastighed er det, du interesserer dig mest for, skal du vælge ExpressVPN. Denne service indkoblet på nummer et da vi testede de hurtigste VPN'er. ExpressVPN kan være lidt dyrere end andre indstillinger, men det er det værd, hvis du vil stream This Is Us med nul indlæsningstider og buffering.

ExpressVPNs imponerende netværk af 3.000+ servere i 94 lande gør den kraftig nok til pålideligt at fjerne blokering af Netflix.

Når du er tilsluttet, bliver du beskyttet af DNS- og IP-lækagesikring, AES 256-bit kryptering, delt tunneling, og en integreret kill-switch. Ingen af ​​dine brugerdata logges heller. Faktisk TrustedServer-teknologi aftørrer hver ExpressVPN-server hver gang det genstartes.

Find ud af mere om, hvad reelle ExpressVPN-kunder synes om tjenesten, eller se selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

ExpressVPN kan fjerne blokering af:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Understøtter torrenting:

 • Ja, alle servere understøtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det tilbyder også en app til brug med visse routere.

Stream dette er os med ExpressVPN!

3. Surfshark

Surfshark-enheder

Surfshark er den bedste mulighed, hvis du leder efter en billig VPN til streaming af dette er os.

Selvom det kan være lave omkostninger, kan Surfshark stadig fjern pålideligt Netflix rundt om i verden. Hastighederne er konsekvent og hurtig nok til at nyde dit yndlingsshow uden irriterende buffering.

Sammen med militær-grade kryptering, en automatisk dræbningsafbryder, beskyttelse mod DNS-lækage og en politik uden no-logs, Surfshark har flere innovative funktioner til at beskytte dig. Camouflage-tilstand skjuler din aktivitet for din internetudbyder, mens CleanWeb-teknologi beskytter dig mod malware, phishing, tracking og annoncer.

Surfshark er meget bedømt for blanding af funktionalitet med overkommelige priser. Prøv det nu med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Surfshark kan fjerne blokering:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Understøtter torrenting:

 • Ja, alle servere understøtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Stream Dette er os med Surfshark!

Resumé og videre læsning

Der er intet, der forhindrer dig i at starte din This Is Us-binge i dag, så længe du har en god VPN. Husk at kigge efter kraftige afblokeringsfunktioner, hurtige hastigheder og servere i Canada - alt det NordVPN leverer.

Du kan endda nyde penge fra vores anbefaling nr. 1 med en NordVPN rabatkupon.

Vil du finde ud af andre VPN'er, der kan hjælpe dig med at følge med Pearsons? Læs resten af ​​vores bedste VPN'er til Netflix-listen.

Hvis du har brug for lidt mere hjælp til at få adgang til dit foretrukne show, har vi også en komplet guide til at bruge en VPN til at fjerne blokering af Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 25 = 29

map