Sådan streames let ProSieben Tyskland hvor som helst i 2020


Ligesom du er ved at begynde at streame Joko gegen Klaas på ProSieben, dukker meddelelsen op: "Dieses Video steht in Ihrem Land aus urheberrechtlichen gründen nicht zur disponible" - Denne video er ikke tilgængelig i dit land af copyright-grunde.

Høres velkendt?

Som tysk tv-fan er du ikke alene i din kamp. ProSieben, det næststørste private tv-netværk i Tyskland er et af mange tyske kanaler, der geo-begrænser deres indhold. Disse blokke gør det næsten umuligt at se netværk uden for Tyskland.

Der er dog en hurtig og nem løsning til at arbejde omkring systemet - ved hjælp af en VPN for at få adgang til en tysk IP-adresse.

Nedenfor finder du en trin-for-trin-guide til, hvordan du hurtigt og nemt kan se ProSieben Tyskland fra hvor som helst ved hjælp af de bedste VPN'er til jobbet. På den måde kan ProSieben-mottoet "Vi elsker at underholde dig" blive, Vi elsker at underholde dig, uanset hvor du er!

Sådan streames ProSieben fra ethvert sted: Hurtig guide

  1. Tilmeld dig med en top-klassificeret VPN og download appen til din enhed. Vi anbefaler NordVPNmen du kan læse videre for andre indstillinger nedenfor.
  2. Opret forbindelse til en server i Tyskland.
  3. Gå til www.prosieben.de og tilmeld dig en gratis konto.
  4. Klik på Hele episoder for at se dine foretrukne shows, eller Direkte at streame en live udsendelse!

Begynd at se NU!

Hvorfor du har brug for en VPN for at se ProSieben Tyskland

Alt af ProSieben Tysklands webstedsindhold er geo-begrænset, og derfor blokeret, hvis du prøver at se det gennem en oversøisk IP adresse. Geoblocks findes normalt på grund af licensbegrænsninger, der ikke tillader netværk at udsende indhold uden for en bestemt region.

Brug af en VPN til at omgå ProSiebens geoblocks er den hurtigste, sikreste måde at få adgang til dine foretrukne tyske tv-shows - hvilket betyder, at du aldrig behøver at gå glip af en anden episode af Tysklands Next Top Model eller Alle Gegen 1.

Ved at give dig en ny IP-adresse baseret på den server, du vælger, narrer en VPN ProSiebens websted til at tro, at du ser fra Tyskland. Nøglen er til vælg en VPN, der tilbyder et stort netværk af servere, inklusive flere servere i Tyskland.

Hurtige forbindelser er vigtige at streame dine foretrukne shows uden afbrydelser, så vi anbefaler kun VPN'er, der er topudøvere i vores hastighedstest.

Nogle gratis eller billige VPN-tjenester kan få dig tilsluttet ProSieben Tyskland, men de kommer til prisen for langsomme forbindelser, brugsgrænser, ustabile netværk eller endda kompromittere din online sikkerhed.

Faktisk et betydeligt antal af gratis VPN'er har vist sig at indeholde malware. Malware er normalt forbundet med hosting-annoncering, hvilket de fleste gratis VPN-udbydere gør, fordi de ikke har nogen anden indtægtskilde.

I modsætning hertil top-rated VPN vil beskytte dit online privatliv med ende-til-ende-kryptering og andre sikkerhedsforanstaltninger. Din browseaktivitet og dine data vil altid være beskyttet mod ISP-spionage, regeringsovervågning og tredjeparts datahøstning.

De bedste VPN'er til at se ProSieben Tyskland

Disse VPN-udbydere er de bedste, vi har fundet til streaming af høj kvalitet og let at omgå ProSiebens geoblocks.

1. NordVPN

Sådan streames let ProSieben Tyskland hvor som helst i 2020

NordVPN har a robust netværk af servere, inklusive ca. 300 servere i Tyskland alene, hvilket gør det til en fantastisk mulighed at streame ProSieben Tyskland. Det tilbyder også SmartPlay-teknologi for en glat og bufferfri streamingoplevelse.

Højdepunktet ved at bruge NordVPN er dens uovertrufne sikkerhedsfunktioner, inklusive en unik CyberSec-funktion, der registrerer og blokerer annoncer, malware og DDoS-angreb i realtid. Du vil aldrig støde på de irriterende pop-ups, der er almindelige på streamingwebsteder.

Tilføje dobbelt datakryptering, DNS-lækager, op til 6 samtidige forbindelser og en række andre avancerede funktioner, og du vil ikke fortryde, at du tilmelder dig NordVPN til at streame dit foretrukne tyske tv-netværk.

For mere information om NordVPN, se vores ekspert- og brugeranmeldelser.

Money-back-garanti: 30 dage
Gratis prøveversion: Tre dage

Se med NordVPN nu!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheder

ExpressVPN kompenserer for sine lidt højere priser med usædvanligt høje hastigheder på tværs af et netværk på over 2.000 servere i 90 lande. Bare fire optimerede servere i Tyskland er alt hvad du har brug for til glat ProSieben-streaming.

Hvad mere er, ExpressVPN blokerer for en lang række indhold fra Tyskland, USA og Storbritannien, og kompromitterer aldrig stabilitet eller sikkerhed for at levere sine uovertrufne streaminghastigheder.

Du vil nyde det samme privatlivs- og sikkerhedsfunktioner, som de fleste højkvalitets VPN-udbydere tilbyder, såsom AES-256-kryptering, en driftsafbryder og beskyttelse mod lækage af DNS, plus sjældne tilføjelser som delt tunneling.

Med alle disse muligheder og brugervenlige apps til alle større platforme og enheder er det ikke underligt, at brugerne er utroligt loyale over for denne VPN på trods af dens pris.

Money-back-garanti: 30 dage
Gratis prøveversion: 7 dage, kun Android og iOS-apps

Se med ExpressVPN NU!

3. CyberGhost

cyberghost flere enheder

For en pålidelig, overkommelig og let at bruge VPN, der gør streaming ProSieben enkel, kan CyberGhost muligvis være din bedste indsats. Netværket er udviklet af tyske ingeniører hundreder af tyske servere der giver konstant hurtige forbindelser.

CyberGhost s nyligt opdateret interface har været en stor hit hos brugerne. Den nye platform indeholder forudkonfigurerede profiler til streaming af blokeret indhold samt ekstra sikkerhed, når du bruger offentlig wi-fi.

Denne højt rangerede VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til 7 enheder samtidigt, og du kan få en attraktiv pris ved at tilmelde dig en langsigtet plan.

Money-back-garanti: 45 dage på langtidsabonnementer; 30 dage ellers
Gratis prøveversion: 7 dage til iOS og Android; 1-dages eller 3-dages prøveversion tilgængelig til Windows

Se med CyberGhost NU!

Resumé

At se dine foretrukne tyske tv-shows behøver ikke at være vanskeligt, og skal ikke kræve at sætte dine data og enheder i fare. Med de bedst bedømte VPN-udbydere kan du sikkert og nemt streame ProSieben Tyskland når som helst og hvor som helst.

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan vi finder de hurtigste premium VPN'er, og hvordan du tester din egen VPN, kan du se vores officielle 2020 VPN Speed ​​Test Report for alle detaljer.

VPN'er, der blokerer for begrænset indhold over hele verden og holder dig sikkert online, er mere end værd at være deres priser, men det skader ikke at få en rabat, mens du er ved det. Tjek vores roundup af seneste, bedste tilbud på top VPN'er for at se alle de bedste tyske tv!

Start din gratis NordVPN-prøve nu!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 54 = 63

map