Sådan lever du Stream RTE uden for Irland i 2020 [Super Easy Hack]


Hvis du er en af ​​de 1 million irske, der i øjeblikket bor i udlandet, deler du sandsynligvis en frustration, som mange føler: du savner dit yndlings-tv hjemmefra.

Måske prøver du at holde trit med Ros Na Rún eller Fair City. Meget mere sandsynligt - og meget vigtigere - du savner kastet og fodbold hver weekend. 

Løsningen er RTE Player. Det tilbyder live streaming hver eneste større GAA-kamp sammen med alle dine foretrukne irske tv og meget mere. Hvis du bor uden for Irland eller rejser for at rejse, kan du dog ikke få adgang til noget af dette.

 En VPN løser let dette ved at fjerne blokering af RTE Player hvor som helst i verden. Du får adgang til alt dit yndlings-tv fra Irland og gå aldrig glip af endnu en live amtsfinale.

For at hjælpe viser vi dig, hvordan du kan strømme RTE fra hvor som helst i verden i et par nemme trin ved hjælp af de bedste VPN'er i verden.

Hurtig guide: Sådan fjernes blokering af RTE-afspiller ved hjælp af en VPN

  1. Vælg en VPN med servere i Irland. Vi anbefaler ExpressVPN til RTE Player.
  2. Download og installer din VPN.
  3. Opret forbindelse til en server i Irland.
  4. Log på RTE Player og start streaming!

Start streaming nu!

Hvorfor du har brug for en VPN for at fjerne blokering af RTE-afspiller

Som Irlands statsudsender ønsker RTE kun, at folk, der faktisk bor i Irland, skal få adgang til deres indhold, især alt, der sendes live. For at begrænse adgangen fra udlandet bruger RTE Player kraftige geoblokke baseret på den fysiske placering af din IP-adresse.

Uanset om du befinder dig i Sydney, Australien eller Sofia, Bulgarien, hvis den ser, at du er uden for Irland, vil RTE Player forhindre dig i at streame dens indhold live.

Sådan lever du Stream RTE uden for Irland i 2020 [Super Easy Hack]Ved at installere en VPN kan du narre RTE Player til at tro, at du er baseret i Irland. En VPN giver dig mulighed for at skjule din rigtige placering og flytte din IP-adresse over hele verden. I dette tilfælde vil RTE Player fjerne blokering af at flytte din IP-adresse til Irland.

VPN'er bruger også kraftige sikkerhedsfunktioner til at skjule din online aktivitet, holde din identitet skjult og endda fremskynde dit internet. Ikke kun kan du leve strøm af RTE overalt i verden, men du vil også være meget sikrere, mens du er online. 

Imidlertid, ikke alle VPN'er er kraftige nok til at fjerne blokering af RTE Player. Streamingplatforme hader VPN'er og gør alt, hvad de kan, for at blokere dem. Sørg for, at du vælger en VPN, der kan omgå geoblocks og forblive uopdaget af RTE Player. 

For at hjælpe dig viser vi dig hurtigt, hvor nemt det er at oprette en VPN. Derefter kan du vælge mellem vores top 5 VPN'er og beslutte, hvilken der er bedst for dig.

Start streaming nu!

De top 5 VPN'er til RTE: Et hurtigt blik

Den rigtige VPN skal gøre mere end blot at give dig mulighed for at streame RTE. Det har også brug for robust sikkerhed og en lang række andre funktioner. Vi har valgt de 5 bedste VPN'er på markedet for at imødekomme alle dine behov.

1. ExpressVPN

Markedets hurtigste VPN, ExpressVPN garanterer ensartede forbindelser og problemfri streaming. VPN-hastighederne øges af en nem grænseflade, sikkerhed i militær kvalitet og masser af tilpassede funktioner.

2. CyberGhost

CyberGhost, der er dedikeret til privatliv, vil gøre dig uopdagelig for omverdenen. Denne VPN giver dig ikke kun adgang til RTE Player, men holder dig anonym og sikker mod skade, mens du er online.

3. Surfshark

Surfshark kan prale af enestående evner til at omgå enhver og alle geoblocks. Surfshark er en up-and-comer i VPN-rummet og har vist sig at blive stadig mere populær for sin enkle interface, abonnementer af stor værdi og fantastisk kundesupport..

4. PrivatVPN

PrivateVPN er et godt valg for en begynder. Grænsefladen er utroligt nem, men det har ikke ofret hastighed eller sikkerhed for at gøre det sådan. Kombineret med fremragende support gør dette PrivateVPN stor værdi og værd at overveje.

5. VyprVPN 

VyprVPNs proprietære Chameleon-protokol kan omgå geo-restriktioner og VPN-blokke uden at blive opdaget. Det driver 700+ højhastighedsservere i lande over hele kloden, herunder Irland.

For at lære mere om hver af disse VPN'er, se vores komplette gennemgang af verdens bedste VPN'er. 

Kan du bruge en gratis VPN til RTE-afspiller?

Gratis VPN'er hævder at være lige så effektive og sikre som premium VPN'er, men dette er normalt ikke muligt. Hvis det var tilfældet, ville der ikke være nogen premium VPN'er. Dette gælder især, når det kommer til at omgå geoblocks. Gratis VPN'er har begrænsede servere og grundlæggende sikkerhedsværktøjer, der er for svage og begrænsede til at blive opdaget af streamingplatforme som RTE Player. 

De har også en bred vifte af sikkerheds- og brugervenlighedsspørgsmål. Der er blevet fanget mange gratis VPN'er, der overvåger brugernes online aktivitet og sælger disse data til annoncører. De bremser også bevidst din internetforbindelse og bombarderer dig med annoncer, håber, at dette skubber dig til at opgradere til en betalt pakke.

For en mere underholdende og sikrere oplevelse skal du investere i en premium VPN. Bortset fra at få adgang til RTE-afspiller, vil du drage fordel af større privatliv og sikkerhed, mens du bruger internettet. Alle de bedste premium VPN'er tilbyder også en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve dem gratis og se forskellen.

Prøv ExpressVPNVPN nu Risikofri!

Resumé

Ved at kombinere en god VPN med RTE-afspiller kan du få adgang til alt dit foretrukne irske tv overalt i verden. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om at gå glip af en anden GAA-kamp eller en episode af The Late Late Show.

Med den rigtige VPN vil du ikke kun være i stand til at strømme RTE hurtigt og nemt, men hele din internetoplevelse vil blive transformeret. En VPN gør internettet hurtigere, sikrere, mere privat, mere åbent og meget sjovere.

Du kan se dig selv inden for få minutter ved at tilmelde dig ExpressVPN risikofri med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Start streaming nu!

Yderligere læsning

Er du interesseret i at lære mere om VPN'er? Se vores komplette guide til nybegynder.

Når du forstår de utrolige fordele ved VPN'er, skal du tage et kig på vores eksklusive tilbud og kuponer.

Hvad med Netflix? Kun de mest kraftfulde VPN'er kan fjerne blokering af dets indhold. Vi har testet og valgt det allerbedste. 

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map