Sådan kan du se BBC iPlayer Around the World


Med nogle af verdens hårdeste geoblokke, BBC iPlayer prøver hårdt på at forhindre dig i at se dine yndlingsshows uden for England. Denne on-demand-service bruger også stærk anti-VPN-software, så selv nogle af de bedst kendte VPN'er fungerer ikke med iPlayer. Men jeg kan hjælpe!

Jeg har testet 37 VPN'er og har fundet de 5 bedste VPN'er til BBC iPlayer. Alle VPN'er på min liste giver dig adgang til BBC iPlayer-indhold, så du kan indhente Tommy Shelby, når han overtager Birmingham i Peaky Blinders, eller se stjerner gå head to head i Strictly Come Dancing-dans fra ethvert sted på tværs jordkloden.

Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du ser BBC iPlayer i udlandet og se, hvilke VPN'er der lavede vores liste over top VPN'er til BBC iPlayer, der virkelig fungerer i 2020.

Hurtig guide - Sådan ser du BBC iPlayer Around the World

  1. Køb og download en VPN, der fungerer med BBC iPlayer - mit top valg er ExpressVPN, takket være sin britiske serverdækning, hastighed og sikkerhed.
  2. Installer din valgte VPN-software. De fleste VPN-tjenester har let at følge instruktionerne eller en installationsguide.
  3. Opret forbindelse til en UK server.
  4. Gå over til BBC iPlayer, og tilmeld dig / log ind. Du bliver muligvis bedt om et britisk postnummer, når du tilmelder dig BBC iPlayer, der ligner denne til Buckingham Palace: SW1A 1AA.
  5. Find dit yndlings britiske show, og tryk på play!

Se BBC iPlayer With ExpressVPN!

Fejlfinding:
Hvis du ikke har adgang til BBC iPlayer på din VPN, kan du prøve en anden server.
Hvis det ikke fungerer, skal du lukke programmet, fjerne forbindelsen fra din VPN, ryd din cache og cookies, forbind derefter derefter igen til din VPN, gå over til BBC iPlayer og log ind.

Kom godt i gang med ExpressVPN!

Kort tid? Her er de bedste VPN'er til BBC iPlayer

  1. ExpressVPN- Fleksibel, pålidelig streaming med delt tunneling og flammende hastigheder.
  2. Surfshark - Imponerende serverdækning i England og dedikerede streamingprofiler til BBC iPlayer.
  3. Cyberghost - Bedst til VPN-newbies med optimerede streaming-servere og hurtig installation.
  4. NordVPN - Fantastisk til hastighed, pålidelighed, ydelse og pris. Stream BBC iPlayer problemfri med SmartPlay-funktionen.
  5. PrivateVPN - Kan opretholde hurtige hastigheder og pålidelige forbindelser
  • Hvad ellers kan en VPN gøre?
  • Hvordan vi valgte de bedste VPN'er til BBC iPlayer

Hvorfor du har brug for en VPN for at se BBC iPlayer

Har du nogensinde undret dig over, hvordan BBC forhindrer dig i at se de overstadige værdifulde britiske kassesæt? Godt, det bruger geolocation-teknologi til at spore din placering.

BBC iPlayer kan se din IP-adresse, og den bruger denne til at finde din nøjagtige fysiske placering. Hvis det ser, at du er uden for England, skal du sige hej til geoblocks og den irriterende fejlmeddelelse.

Men der er en løsning. Ved at installere en VPN på din enhed kan du oprette forbindelse til en britisk server gennem en sikker forbindelse, der skjuler din rigtige IP-adresse. Du er fået en ny IP-adresse (fra Storbritannien) så det ser ud til, at du faktisk er der i stedet.

Når du har forfalsket din placering og narret BBC iPlayer til at tro, at du er i England, har du det adgang til ethvert BBC TV-show lige ved hånden.

5 bedste VPN'er til at se BBC iPlayer

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheder

  • 3.000+ servere over hele verden, inklusive fem britiske placeringer
  • Lynhurtige hastigheder
  • Fem samtidige forbindelser
  • Spaltet tunneling
  • Kryptering af militær kvalitet og avanceret sikkerhed
  • 24/7 live chat
  • Arbejder med: BBC iPlayer, Netflix, ITV Hub, Amazon Prime Video, NBC, CBS, Disney+
  • Kompatibel med: iOS, macOS, Android, Windows, Linux, routere, Apple TV

Hvis du er interesseret i hurtig streaming (hvem er det ikke?), Er ExpressVPN et godt valg. Det tilbyder nogle af de hurtigste hastigheder på enhver VPN Jeg har testet, hvilket garanterer ingen buffering eller lagring.

ExpressVPN har over 3.000 servere i 94 lande, inklusive Storbritannien. Der er servere i fem britiske placeringer, så du kan streame fra London, Kent eller endda Wembley.

Du kan bruge ExpressVPN'er indbygget hastighedstest for at se, hvilke britiske servere der er bedst, så du har problemfri streaming.

Der er ubegrænset dataoverførsel, hvilket er perfekt til binge-watch-show efter show.

Det tillader fem samtidige forbindelser på mest populære enheder, hvilket betyder, at du kan hente den episode på en anden enhed under farten.

ExpressVPNs sikkerhed er avanceret, inklusive 256-bit kryptering og flere sikkerhedsprotokoller for dig at vælge imellem. Det er kompatibel med OpenVPN - et godt valg til sikker, hurtig streaming.

Du har også en automatisk kill-switch, streng no-logs-politik og DNS- og IP-lækager for ekstra privatliv.

ExpressVPN tilbyder også noget, som ikke enhver leverandør gør, og det er split tunneling. Du kan vælge at rute din browser eller BBC iPlayer-app gennem VPN med din nye britiske IP-adresse, men forlade andre apps som netbank, adskilt. Pæn, ret?

Hvad angår support, kan du bruge ExpressVPN'er 24/7 live chat og få adgang til et væld af trin-for-trin-guider og ofte stillede spørgsmål på sit websted.

Det lønner sig at gøre din research, så hvorfor ikke Læs vores fulde ExpressVPN-gennemgang før du tilmelder dig?

Du kan prøve det uden risiko med det 30-dages pengene-tilbage-garanti og Brug vores kupon for at reducere omkostningerne ved dit abonnement.

Stream BBC iPlayer med ExpressVPN!

2. Surfshark

Surfshark-enheder

  • 1.040+ servere i 61+ lande og tre britiske placeringer
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Flammende hastigheder
  • CleanWeb-blokering af annoncer, tracking og malware
  • 256-bit kryptering og en streng no-logs-politik
  • Camouflage Mode for lettere at fjerne blokering af BBC iPlayer
  • Arbejder med: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, SHOWTIME, Hotstar
  • Kompatibel med: iOS, macOS, Chromebook, Linux, Android, Windows, browsere

Vil du have super-hurtig streaming på alle dine enheder? Surfshark tillader ubegrænsede samtidige forbindelser, så hele din husstand kan streame BBC iPlayer.

Surfshark har 1.040+ servere globalt med servere i tre britiske placeringer. Hver server er pålidelig til at fjerne blokering af BBC iPlayer, og jeg havde ingen problemer med at omgå geoblocks under mine test.

dens hastighederne er lynhurtige, hvilket betyder HD-streaming uden behov for at vente på, at dit yndlingsprogram indlæses.

Surfshark tilbyder ubegrænset data og båndbredde, så der er ingen begrænsninger for, hvor meget du kan se.

Du er sikker med kryptering af militær kvalitet, en streng no-logs-politik og privat DNS på hver server.

Vil du ikke blive afbrudt af annoncer? Surfshark har en indbygget annonceblokerer kaldet CleanWeb, hvilket forhindrer, at annoncer, trackere eller malware kommer i vejen og inficerer din enhed.

Der er også tilføjet privatliv gennem Surfshark's Multi-Hop-funktion, som du kan bruge til at oprette forbindelse til flere placeringer på én gang, så en enkelt rute med onlinetrafik kan ikke findes. Det gør dig også endnu sværere at spore.

Hvis du er i et land med tunge restriktioner, er Surfshark's Camouflage Mode gør det nemmere at fjerne blokering af BBC iPlayer. Dette skjuler dig for din internetudbyder, så det faktisk ikke kan se, at du bruger en VPN, ligegyldigt at streame britisk indhold.

Vil du finde ud af mere? Se vores anmeldelse for at lære mere om Camouflage Mode og andre Surfshark-funktioner.

Hvis du har brug for support, er der en 24/7 live chat.

Du er beskyttet med en 30-dages pengene-tilbage-garanti så du kan prøve det uden risiko. Og husk at gøre det anvende vores kupon for en stor rabat!

Stream BBC iPlayer With Surfshark!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheder

  • 600+ servere i England
  • Flammende hastigheder
  • Optimerede servere til streaming af iP iPlayer
  • Syv samtidige forbindelser
  • Top-notch sikkerhed
  • 45-dages pengene-tilbage-garanti
  • Arbejder med: BBC iPlayer, Netflix, NU TV, Hulu, Amazon Prime Video, NBC, Crunchyroll
  • Kompatibel med: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, routere, Chromebook

CyberGhost er hurtig og nem at konfigurere, og pålidelig til at omgå BBC iPlayers strenge geoblocks.

Det har mere end 600 servere i Storbritannien og 5.700+ over hele verden. Hver af deres britiske servere tillader P2P-deling.

CyberGhost har også servere med dedikerede streamingprofiler til BBC iPlayer, hvilket betyder, at du kan få adgang optimerede servere med lynhurtige hastigheder. Lær mere om disse servere plus meget mere i vores CyberGhost-gennemgang.

CyberGhost s forbindelser er pålidelige, så du behøver ikke at bekymre dig om at gå glip af Nessa og Smithys forfattere i Gavin og Stacey. Det har også lynhurtige hastigheder til problemfri streaming.

Du har op til syv samtidige forbindelser, så lad hele familien streame BBC iPlayer derhjemme eller på farten.

Hvad med sikkerhed? CyberGhost bruger kryptering af militær kvalitet, understøtter flere sikkerhedsprotokoller og har en indbygget, automatisk drabskontakt for maksimal beskyttelse.

Der er en nul-logging politik, så der er ingen dataspor tilbage. Du kan også tilmeld dig med cryptocurrencies som Bitcoin for fuldstændig anonymitet.

dens stærk kryptering sikrer, at du er sikker på offentlig WiFi hvilket giver dig ro i sindet hvor som helst du vil streame.

Find ud af mere om dens funktioner i vores gennemgang

Du kan bruge dens 24/7 live chat til eventuelle supportforespørgsler. Og hvis du først vil teste det risikofri, skal du bruge det 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Vi ville ikke lade dig tilmelde dig uden en rabat, ville vi? Husk at Brug vores kupon!

Stream BBC iPlayer med CyberGhost!

4. NordVPN

NordVPN

  • 5.400+ servere over hele verden og 500+ i England
  • SmartPlay-funktion designet til streaming
  • HD-streaming med flammende hastigheder
  • 256-bit kryptering og nul-logging politik
  • adblocker
  • Seks samtidige forbindelser
  • Arbejder med: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, Hulu, Amazon Prime Video, CBS, Lightbox
  • Kompatibel med: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, routere, browsere

NordVPN er en hurtig VPN, der kan komme forbi næsten enhver geoblock, inklusive BBC iPlayer.

Det har 5.400+ servere i 59 lande, med over 500 bosiddende i England. Af alle de lande, som NordVPN tilbyder, er Det Forenede Kongeriges det næst mest omfattede område.

Alle NordVPN'er servere er optimeret til streaming med sin SmartPlay-funktion, så du nemt kan få adgang til BBC iPlayer. Der er ubegrænsede data - vigtigt for streaming af ryg mod ryg!

NordVPN s hastighederne er lynhurtige. Så hurtigt faktisk min hastighed steg faktisk mens jeg var forbundet.

Det tilbyder brancheførende kryptering sammen med en streng no-logs-politik, DNS- og IP-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch.

Der er også en annonceblokerer, CyberSec, som stopper irriterende afbrydelser, men også beskytter din enhed mod skadelige vira, der kan afsløre din placering eller kompromittere din sikkerhed.

Du kan vælg mellem flere sikkerhedsprotokoller, inklusive OpenVPN UDP / TCP og IKEv2 / IPsec, så du får den bedste balance mellem hastighed og sikkerhed lige til dig.

NordVPN har browser-proxyudvidelser til Chrome og Firefox, som giver dig mulighed for at installere lette tilføjelser direkte til din browser. Du behøver ikke at starte den fulde VPN for at kryptere din trafik, hvilket gør forbindelsen lettere. Det skjuler kun din IP-adresse i din browser, så du kan bruge alt andet sammen med din lokale IP-adresse.

Du har op til seks samtidige forbindelser med en konto også.

Se om NordVPN er noget for dig ved tjek vores fulde anmeldelse af dens ydeevne og funktioner.

Den har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvorfor ikke prøve det risikofrit? Hvis du vil gå videre og tilmelde dig, skal du huske at Brug vores eksklusive rabat.

Stream BBC iPlayer Med NordVPN!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheder

  • Seks britiske servere
  • Hurtige hastigheder og pålidelige forbindelser
  • Ubegrænset data
  • Branche-førende kryptering
  • Nul-logging politik
  • Seks samtidige forbindelser
  • Arbejder med: BBC iPlayer, Netflix, SHOWTIME, HBO GO, HBO Now, Hulu, Amazon Prime Video
  • Kompatibel med: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Blackberry

PrivateVPN er en lille, men kraftig VPN, der er pålidelig til at omgå BBC iPlayer's intense restriktioner.

Det har et servernetværk på 150+ servere på 60 lokationer, med seks i England. Der er ubegrænset server switches, så du kan skifte mellem de seks britiske servere, så mange gange du vil, for at finde den, der fungerer bedst.

Selvom det har et lille netværk, er det hastighederne er hurtige, så du behøver ikke at bekymre dig om, at servere bliver overbelastet med brugerne og bremser dig.

Det har ubegrænsede data, så vink farvel til begrænsningerne for, hvor meget du kan se!

PrivateVPN s apps er lette at bruge, og du kan installere det på op til seks enheder samtidigt. 

Sikker streaming er vigtig, og PrivateVPN bruger 256-bit kryptering at skjule din IP-adresse og beskytte din trafik. Det har også en automatisk kill-switch og streng no-logs-politik.

Hvis du har brug for support, er der en 24/7 live chat. Der er også gratis fjernsupport til at hjælpe dig med at konfigurere.

Prøv det selv med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og Brug vores rabatkode for at opnå besparelser med dit abonnement.

Vi har selvfølgelig kørt omfattende test på PrivateVPN for at se, hvor godt dens funktioner fungerer. Læs mere i vores detaljerede gennemgang.

Stream BBC iPlayer Med PrivateVPN!

Hvordan vi valgte de bedste VPN'er til BBC iPlayer

Jeg vil ikke risikere, at mit omdømme anbefaler VPN'er, der er under pari, så Jeg testede hver VPN for at sikre, at den opfyldte strenge kriterier, før jeg føjede den til min liste.

Til dette overvejede jeg primært VPN'ernes serverplaceringer, forbindelseshastigheder og sikkerhedsfunktioner.

UK-baserede servere

UK-baserede servere er et must, hvis du vil fjerne blokering af iPlayer. Men bare en eller to servere er ikke nok. iPlayer tilføjer løbende nye VPN IP'er til sin blokliste, så du har brug for et betydeligt udvalg af servere for at skifte til, hvis den du er på, er blokeret.

Jeg besluttede at se på VPN'er med mindst 10 britiske servere for at få den bedste pålidelighed. De tjenester, jeg anbefaler, giver dig ubegrænset server switches, så du kan ændre placering så mange gange du vil.

Tilslutningshastigheder

Ingen kan lide at streame i lav definition. Vi vil være i stand til at se ansigtet til skuespilleren, der leverer en linje - ikke kun en uskarp klynge af pixels. For streaming i høj opløsning har du brug for en forbindelseshastighed på mindst 3 Mbps.

Efter at have oprettet forbindelse til de britiske servere, Jeg kørte en hastighedstest på hver enkelt for at sikre, at de var hurtige nok til streaming af høj kvalitet.

Sikkerhed

Streaming virker som det mest afgørende aspekt af en VPN, men i virkeligheden ligger den lige under sikkerheden. Brug af en farlig VPN bringer dine personlige oplysninger, som kreditkort og bankoplysninger, i fare.

Jeg har kun anbefalet VPN'er, der bruger kryptering på militærniveau til at afværge hackere. Tjenesterne på min liste registrerer ikke din browseaktivitet, og de har alle automatiske kill-switches til at beskytte dig i tilfælde af en forbindelsesfejl.

DNS- og IPv6-lækebeskyttelse er ikke strengt nødvendigt til streaming, men jeg har stadig foretrækket VPN'er, der tilbyder dem. De gør det lettere at omgå geoblocks ved at tilføje et ekstra lag beskyttelse til dine IP- og DNS-anmodninger.

Hvad andet kan en VPN gøre?

En VPN giver dig mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsninger, så du kan streame fra hvor som helst i verden. Men det er ikke alt, det er godt for.

Når du opretter forbindelse til en server, den skjuler din IP-adresse. Dette betyder, at du er helt usynlig, mens du indhenter Downton Abbey.

Hvis du undrer dig over, hvorfor det betyder noget, ja, det gør dig mindre sårbar overfor hackere og privatlivstyver der ville elske at få deres hænder på dine data, fordi de ikke engang ved, at du er der.

En VPN er også en fremragende løsning til sikkerhed, ikke kun anonymitet.

Alt af din trafik føres gennem en meget krypteret tunnel, som er adskilt fra enhver anden internettrafik. Det er usynligt, men det er også sikret med kode, der er næsten umulig at bryde, beskytte dig og dine data. Det er især vigtigt på ikke-sikrede netværk som offentlig WiFi.

Har du nogensinde hørt nogen sige, at en VPN kan øge din internethastighed? De lyver ikke. Din internetudbyder (ISP) kan gashåndtere din båndbredde, især når det ved, at du streamer, hvilket forårsager irriterende forsinkelse og buffering. Da din internetudbyder ikke ved, at du er der, kan den ikke blande sig.

En VPN bremser ikke dine hastigheder, så du har pålidelige, hurtige forbindelser til HD-streaming.

FAQ

Er BBC iPlayer gratis at bruge?

Der er ingen omkostninger til at downloade iPlayer eller oprette en konto, og dig betaler ikke løbende abonnementsgebyrer. De eneste omkostninger, der er forbundet med brugen af ​​det, er en tv-licens.

Har jeg brug for en tv-licens for at se BBC iPlayer?

I henhold til britisk lov og BBC's vilkår og betingelser, skal du have en TV-licens for at se indhold på iPlayer. For at bruge tjenesten skal du oprette en konto, angive et britisk postnummer og markere et afkrydsningsfelt for at bekræfte, at du har en tv-licens; det er det. Du har brug for tv-licensen, uanset om du streamer, optager eller indhenter tidligere episoder.

Hvordan kan jeg se BBC iPlayer?

Der er flere måder, du kan se BBC iPlayer på. Du kan downloade dens app til brug på tablets, mobiltelefoner og andre mobile enheder. Du kan også streame online ved hjælp af en browser som Chrome eller se på din fjernsyn ved hjælp af en streamingenhed, set-top-boks eller smart-tv.

Hvorfor fungerer ikke BBC iPlayer med min VPN?

Forudsat at du bruger ExpressVPN eller en af ​​vores andre anbefalinger til iPlayer, kan du have problemer med at oprette forbindelse, hvis du bruger en blokeret server. Først skal du sørge for, at du er det tilsluttet en britisk server da de er de eneste, der fungerer. Hvis du stadig har et problem, kan det være, at den bestemte server er blevet identificeret af BBC og sortlistet. Frakobl blot fra serveren, og prøv en anden.

Bundlinie

BBC iPlayer's geoblocks kan være hårde, men en kraftfuld VPN kan let komme omkring dem. Du har brug for en hurtig, pålidelig VPN, der garanterer adgang til BBC iPlayer og holder dig sikker.

Min # 1 anbefaling er ExpressVPNpå grund af dens hastigheder, sikkerhed og tilføjede funktioner til brugerne.

Nu har du set, hvilke VPN'er der er bedst til at se BBC iPlayer, hvorfor ikke se vores topvalg af Netflix?

Spekulerer på, hvilken sikkerhedsprotokol der er bedst til streaming?  Læs vores omfattende guide for at hjælpe dig med at bestemme.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − 37 =

map