Sådan annulleres VyprVPN og få en refusion – 2020-opdatering


Som mange andre VPN'er, VyprVPN tilbyder ikke en gratis prøveperiode. I stedet får brugerne en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du vil annullere tjenesten uden at betale, skal du gøre det inden for de første 30 dage.

Vi testede VyprVPNs refusionspolitik, så du ikke behøver at gøre det. Selvom vi tilmeldte os VyprVPNs billigste plan, modtog vi en fuld refusion.

Dette er let at gøre og kan opnås med få klik. Vi viser dig, hvordan nedenfor.

Hvis du er utilfreds med VyprVPN og leder efter et alternativ, vi anbefaler NordVPN. Det er hurtigt, sikkert og tilbyder ubegrænset opblokering, streaming og torrenting. Plus, du kan prøv det gratis i 30 dage!

Sådan annulleres VyprVPN

Annullering af VyprVPN er en simpel proces, uanset hvilket operativsystem du bruger. På Windows, bare følg disse tre trin.

  1. Gå tilVyprVPNog log ind på din konto.
  2. Annuller dit abonnement.
  3. Annuller din betalingsplan gennem din betalingsudbyder.

Hvis du konfigurerer din konto på en mobilenhed, er processen den samme, bortset fra at du skal gå til din app store og annullér dit abonnement derfra.

Du kan finde en detaljeret trin-for-trin-tutorial nedenfor.

Jeg annullerede mit abonnement - Hvad nu?

Når du har afsluttet din VyprVPN-annullering, kan du overveje at tilmelde dig en anden udbyder, der kan imødekomme dine behov. NordVPN er vores # 1 alternativ.

NordVPN-enheder

NordVPN tilbyder uovertruffen sikkerhed og usædvanlige hastigheder. Det fungerer i Kina og kan omgå geoblocks på en række websteder og streamingtjenester, inklusive Netflix USA.

Bedst af alt, NordVPN tilbyder konsekvent en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle abonnementsplaner. Det betyder, at du får en hel måned til at tjekke den ud og se, om det er rigtigt for dig - risikofri, stressfri. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, er alt hvad du skal gøre at anmode om refusion.

Få 70% rabat på NordVPN nu!

Annullering af VyprVPN i 5 nemme trin

Vi åbnede VyprVPN-konti både på Windows og på en Android-telefon. Begge konti var enkle at annullere. Her tager vi dig gennem annullering af et Windows-abonnement trin for trin.

Trin 1

Klik på Kontrolpanel øverst på siden, og log ind på din konto.

hvordan man annullerer vyprvpn (1)Trin 2

Fra instrumentbrættet skal du klikke på Konto fane til venstre på skærmen.

hvordan man annullerer vyprvpn (2)Trin 3

Klik på Annuller service. Du føres til en ny side og bliver bedt om at bekræfte, om du vil annullere. Klik Afbestille for at bekræfte denne handling.

hvordan man annullerer vyprvpn (3)Trin 4

Angiv en grund til, at du ønsker at annullere tjenesten, og klik på Fortsæt annullering. Dit abonnement er nu annulleret.

hvordan man annullerer vyprvpn (4)Trin 5

Nu er alt, hvad der er tilbage at gøre, gjort Fjern VyprVPN-softwaren fra dit operativsystem og annullere betalingsplanen. Hvis du ikke annullerer planen, kan du stadig blive debiteret, selvom du har annulleret abonnementet.

Hvis du vil annullere efter at din 30-dages tilbagebetalingstid er forbi, anbefaler vi, at du prøver at kontakte VyprVPNs kundeservice for at se, om de giver dig en refusion - men der er ingen garanti.

Tid til en ny VPN

Når du har annulleret dit abonnement, er det vigtigt ikke at forlade dig selv ubeskyttet. Gå ikke glip af disse fantastiske tilbud på NordVPN! Hvis du ikke er sikker på, om NordVPN er den rigtige VPN til dig, skal du besøge vores Top 5 VPN-side og udforske, hvad de har at tilbyde.

Rangeleverandør Vores score Brugerbedømmelse
Editor's Choice 5.0 / 5
Læs anmeldelse
Find ud af mere Kom igang >> besøg hjemmeside
2 4.9 / 5
Læs anmeldelse
Find ud af mere Kom igang >> besøg hjemmeside
3 4.8 / 5
Læs anmeldelse
Find ud af mere Kom igang >> besøg hjemmeside
4 4.8 / 5
Læs anmeldelse
Find ud af mere Kom igang >> besøg hjemmeside
5 4.7 / 5
Læs anmeldelse
Find ud af mere Kom igang >> besøg hjemmeside
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map