PIA arbejder ikke med Netflix? Her er hvad du skal gøre


PIA står for privat internetadgang og virker som et godt navn på en VPN-service, det er meget fokuseret på datasikkerhed. Men fungerer denne VPN med Netflix?

PIA kan prale af masser af ekstraordinære sikkerhedsfunktioner såsom højkvalitetskryptering, Open VPN-protokol og en avanceret firewall til at blokere annoncer, trackere og malware. Problemet er, at når det kommer til at fjerne blokering af Netflix, PIA simpelthen tilbyder ikke en dedikeret streamingtjeneste.

Der har været nogle rapporter om brugere, der har blokeret Netflix US med PIAs East Coast-servere, hastighederne rapporteres at være utroligt lave. Netflix i andre lande kan overhovedet ikke fjernes.

Desværre tvinger dette os til at konkludere du kan ikke stole på PIA for at omgå Netflix geoblocking.

Hvorfor kan PIA ikke fjerne blokering af Netflix?

Nogle gange er VPN'er ikke i stand til at omgå Netflix geo-begrænsninger, fordi de har ikke netværket af servere eller ressourcer kræves for at følge med Netflix anti-VPN-software.

Netflix geoblokerer dens indhold på grund af problemer med ophavsret og licens, hvor andet indhold er licenseret eller ulicenseret i forskellige lande. Da streamingtjenesten blev klar over, var kunderne det ved hjælp af VPN'er til at omgå geo-begrænsninger, det introducerede sofistikeret VPN-blokeringsteknologi også.

Netflix arbejder for at blokere VPN'er ved at registrere krypteret trafik og sortliste den tilknyttede IP-adresse. Det har været kendt for blokerer for hele IP-adresser fra et datacenter, hvis centret vides at være vært for VPN-servere.

VPN'er skal have en stort netværk af servere til rådighed at tilbyde brugere alternativer, hvis eksisterende servere bliver sortlistet.

Interessant nok er PIA ikke nøjagtigt en lille VPN-service. Det har 3.300 servere over hele verden - nok til at konkurrere med nogle af de mest kraftfulde VPN'er derude.

På trods af dette imponerende netværk, PIA kan ikke pålideligt oprette forbindelse til Netflix.

Som vi nævnte før, synes PIA meget mere fokuseret på at give sine brugere privatliv og sikkerhed når du surfer på internettet. At levere en pålidelig streamingtjeneste virker ikke som en prioritet.

Tjenesten ønsker måske ikke at afsætte den tid og penge, der kræves for at følge med sortlisteprocessen. Eller måske vil de hellere koncentrere sig om at tilbyde en fremragende fortrolighedstjeneste i stedet for at prøve at konkurrere med andre VPN'er, der er dedikeret til streaming.

NordVPN blokerer Netflix

Giv ikke op håbet endnu! Mens PIA ikke kan fjerne blokering af Netflix, er der masser af VPN'er derude, der er i stand til omgå geo-begrænsninger og outsmarting Netflix's anti-VPN software.

Et eksempel er NordVPN, som kan pålideligt og let fjerne blokering af Netflix fra hvor som helst i verden.

NordVPN har et kæmpe netværk af 5.200+ internationale servere og dette netværk udvides løbende. Dette førsteklasses infrastruktur, kombineret med en dedikeret personale, betyder, at NordVPN er i stand til det holde styr på, hvilke IP-adresser der er sortlistet af Netflix.

Når der registreres en blokeret server, kan NordVPN ganske enkelt skift brugere til en ny server, der stadig fungerer med deres foretrukne streamingtjenester.

Faktisk inkluderer NordVPN endda SmartPlay-teknologi, hvilken forbinder dig automatisk til den rigtige server til at fjerne blokering af din valgte streamingtjeneste. SmartPlay kommer som standardindstillingen på alle konti, så der er ingen kompliceret opsætning involveret.

NordVPN opererer også tilsløret servere. Tilsløret servere tilføjer en ekstra beskyttelseslag til krypterede data, for at skjule det faktum, at det er krypteret. Dette får krypteret VPN-trafik til at se ud som trafik fra en almindelig internetudbyder.

Siden Netflix's anti-VPN-software kan ikke registrere nogen VPN-krypteret trafik, det vil ikke sortliste serveren og dens IP-adresser. NordVPNs servere er derfor mindre tilbøjelige til at blive blokeret af Netflix.

Andre fordele ved NordVPN

  • Et imponerende netværk af servere og ubegrænset båndbredde garanti fremragende hastigheder til streaming.
  • Nogle internetudbydere throttle båndbredde, når streaming detekteres. Brug af en VPN, og især en med tilsløret servere, kan endda forbedre forbindelseshastigheder ved at skjule din aktivitet fra din internetudbyder.
  • Intuitive, brugervenlige apps på alle større enheder og platforme.
  • Højt overkommelig langsigtede og kortvarige planer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
  • Enestående CyberSec-software blokerer for annoncer og malware for at undgå irriterende afbrydelser.
  • 256-bit AES-kryptering, automatisk driftsafbryder, og DNS-lækager beskytte dit privatliv, mens du streamer.

Konklusion og yderligere læsning

Naturligvis betyder alle disse ekstra fordele, at NordVPN ikke bare er et godt valg til streaming. Ifølge vores brugere er det også yderst i stand til at fjerne blokering af andet geo-begrænset indhold online og vil holde dig sikker fra at hacking, sporing og overvågning.

Derfor er det en af ​​vores højest rangerede VPN'er.

Hvis du vil finde ud af mere VPN'er, der kan bruges til streaming, kan du se vores liste over de bedste VPN'er til Netflix.

Se Netflix med NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 + = 18

map