Overal een 2020 IP-adres van Frankrijk verkrijgen [+ VIDEO]


Als je wilt om France Télévisions te bekijken of Franse Netflix van buiten Frankrijk, zul je moet uw IP-adres wijzigen.

Met een IP-adres in Frankrijk kunt u de filters omzeilen waaraan websites worden gebruikt voorkomen dat gebruikers buiten het land toegang krijgen TV series, muziek, films, lokale sociale netwerken, en zelfs hun bankrekeningen. Deze filters worden geoblokken genoemd.

Geoblokken zijn zowel frustrerend als gebruikelijk, maar ze zijn ook vrij eenvoudig te verslaan. Naar ontvang een Frans IP-adres in seconden, jij gewoon heeft een hoogwaardige VPN nodig met geavanceerde technologie en servers in Frankrijk.

Beknopte handleiding: een Frankrijk IP-adres krijgen met een VPN

 1. Selecteer een VPN met beveiligde servers in Frankrijk. CyberGhost VPN is onze # 1 keuze.
 2. Download de VPN-applicatie en installeer deze op uw computer of ander apparaat.
 3. Start de software en maak verbinding met een server in Frankrijk.
 4. Controleer uw nieuwe IP-adres met onze speciale tool.

Inhoudsopgave

 • Hoe een VPN u een Frans IP-adres kan bezorgen
 • Wat kan een VPN voor u doen? Streaming ontgrendelen & Blijf veilig online 
 • Kies de beste VPN voor u - Functies die u nodig hebt
 • De beste VPN's om een ​​Frans IP-adres te krijgen

Hoe een VPN u een Frans IP-adres kan bezorgen

Uw IP-adres is uw digitale handtekening en het vertelt websites, zoekmachines, uw kantoornetwerk en online services waar u bent. Het controleren van uw IP is echter ook de enige methode die de meeste sites hebben om uw locatie te bepalen.

Dat betekent dat als u uw IP-adres wijzigt, websites denken dat u zich op een nieuwe plek bevindt. EEN VPN verbindt u met een privéserver op de locatie die u kiest. Door uw verkeer door die server te leiden, verbergt de VPN uw werkelijke IP-adres.

In plaats daarvan zien websites een van de IP's die zijn toegewezen aan de VPN-server. Kies hiervoor gewoon een server in Frankrijk al uw verkeer toont een Frans IP-adres.

Een VPN houdt u ook veilig & Hiermee kun je bijna alles streamen

Franse tv-netwerken en streamingdiensten zijn beperkt tot gebruikers in het land. Als je wilt bekijk je favoriete shows, of inhoud alleen beschikbaar op Franse Netflix zoals de hele Harry Potter-serie, u heeft een IP-adres uit Frankrijk nodig.

Wees echter voorzichtig met hoe u uw Franse IP krijgt. Veel streaming-sites detecteren en blokkeren de IP's die worden gebruikt door gratis VPN's van lage kwaliteit. Om de beste inhoud te krijgen, heb je een premium VPN nodig die roterende IP's en andere high-tech trucs gebruikt om VPN-blokkers voor de gek te houden.

Een VPN van topkwaliteit geeft u onbeperkte toegang tot sites en services in Frankrijk. U kunt resultaten van zoekmachines in het Frans bekijken en door regionale sociale media-netwerken bladeren om uw te verbeteren Franse taalvaardigheden.

Het volgen van regionale sociale trends en Franse berichtgeving geeft je ook een concurrentievoordeel bij het onderzoeken van zakelijke markten in Frankrijk.

Gratis proxy's kunnen ook uw IP-adres wijzigen, maar we raden ze niet aan vanwege hun beveiligingszwaktes. Veel proxyservices gebruiken peer-to-peer (P2P) -netwerken, wat betekent dat ze stel uw verbinding bloot aan aanvallen en spionage.

Als u wilt dat uw VPN geoblokken betrouwbaar omzeilt en uw gegevens en identiteit te allen tijde veilig houdt, kijk dan naar deze belangrijke functies die door onze experts zijn geïdentificeerd.

Waarop moet je letten in een VPN

 • Codering van militaire kwaliteit: Advanced Encryption Standard (AES) is de beste keuze om uw privégegevens te beveiligen.
 • Geavanceerde beveiliging: Zoek naar ingebouwde applicatiefuncties zoals een kill-schakelaar, advertentie- en malwareblokkers en DNS- en IP-lekbescherming.
 • Geen logboekbeleid: Zorg ervoor dat uw VPN-provider een transparant privacybeleid heeft en belooft nooit uw activiteiten bij te houden.
 • Hoge downloadsnelheden: Als je video wilt streamen of torrents wilt downloaden, heb je een VPN met snelle servers nodig.
 • Servers in Frankrijk: U hebt minstens één nodig om een ​​Frans IP te krijgen. Het goede nieuws is dat de beste VPN's meerdere serveropties hebben in Parijs en in het hele land.

De beste VPN's om een ​​Frans IP-adres te krijgen

1. CyberGhost

Algemene beoordeling: 4.8 - De beste VPN voor snelle verbindingen en een veilig Frans IP-adres

CyberGhost VPN

ALLEEN voor een beperkte tijd - NU 73% KORTING op CyberGhost!

CyberGhost maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologie, biedt een netwerk van 3500 servers in 60 landen wereldwijd en houdt de abonnementsprijzen ongelooflijk laag. Je zult vinden 324 CyberGhost-servers in Parijs en Straatsburg.

CyberGhost is een favoriet onder streamers. de gewijd streaming profiel is vooraf geconfigureerd om u automatisch te verbinden met de beste server voor de inhoud die u wilt bekijken.

Er is ook een handige functie voor gegevenscompressie die de serversnelheid hoog houdt. Op basis van onze eigen onafhankelijke tests kunt u vertrouwen op CyberGhost toegang tot geoblocked content, inclusief Franse Netflix, met gemak.

CyberGhost hanteert een strikt beleid om geen gebruikerslogboeken bij te houden. Apps voor alle belangrijke platforms bieden militaire AES 256-bit encryptie, een kill-switch en DNS-lekbescherming.

Je kunt maximaal beschermen 7 apparaten met één abonnement. Naast het feit dat ze super betaalbaar zijn, zijn langetermijnabonnementen ook gemoedsrust dankzij een 45 dagen geld-terug-garantie.

Meer info nodig? Hier is onze gedetailleerde expertbeoordeling van CyberGhost.

Download CyberGhost nu!

2. ExpressVPN

Algehele beoordeling: 4.9 - De snelste VPN die we hebben getest voor Frankrijk

ExpressVPN voordelen

Mis het niet: ontvang 49% korting op de snelste VPN & probeer het 30 dagen zonder risico!

ExpressVPN maakt indruk op gebruikers en recensenten met zijn uitstekende deblokkeringsmogelijkheden. Je zult krijgen onbeperkte toegang tot Franse Netflix en Franse zenders zoals Frankrijk 2 en Frankrijk 3 met gemak.

Met de snelste servers op de persoonlijke VPN-markt (ja, echt - we hebben ze getest) is ExpressVPN dat ideaal voor streaming en torrenting.

ExpressVPN geeft geen gedetailleerde informatie over zijn servernetwerk vrij, maar we weten wel dat het netwerk omvat ten minste drie serverlocaties in Frankrijk, met een verscheidenheid aan Franse IP's om uit te kiezen.

Apps voor computers, mobiele apparaten, gameconsoles en meer zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties en AES-256-codering. ExpressVPN biedt een geen vragen, geld-terug-garantie gedurende 30 dagen wanneer u zich abonneert.

Meer info nodig? Hier is onze gedetailleerde expertbeoordeling van ExpressVPN.

Download nu ExpressVPN!

3. NordVPN

Algemene beoordeling: 4.9 - Onze algemene # 1 VPN

NordVPN-apparaten

SPECIALE AANBIEDING: Grijp uw 70% KORTING om nu een Frankrijk IP-adres te krijgen met NordVPN!

NordVPN heeft zijn plek als onze behouden best beoordeelde VPN in het algemeen voor meer dan twee jaar, en zal daar waarschijnlijk blijven dankzij voortdurende serviceverbeteringen. Of uw topprioriteit is snelheid, servernetwerk grootte, of beveiligingsgegevens, NordVPN heeft u gedekt.

Met 171 servers in Frankrijk, NordVPN geeft je genoeg Franse IP's om maandenlang elke dag een nieuwe te proberen. De servers zijn verduisterd, wat de beste keuze om lastige blokken zoals die op Netflix te omzeilen.

Het netwerk van NordVPN ondersteunt ook een dubbele VPN-optie (extra coderingslaag) P2P-activiteiten, inclusief torrenting.

Gevorderde gebruikers zullen dol zijn op de optie om instellingen handmatig te configureren, terwijl beginners eenvoudig de Quick Connect-functie kunnen gebruiken die automatisch de beste instellingen voor uw doel selecteert. Een gebruiksvriendelijk kaartinterface maakt het eenvoudig om van locatie te wisselen.

NordVPN-apps bieden ook een ingebouwde advertentie- en malwareblokker, een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. Nieuwe gebruikers kunnen die apps testen met het voordeel van een 30-dagen geld terug garantie.

Meer info nodig? Hier is onze gedetailleerde expertbeoordeling van NordVPN.

Download nu NordVPN!

4. Surfshark

Algehele beoordeling: 4.7 - Top tien VPN voor snelheid, waarde en beveiliging

Overal een 2020 IP-adres van Frankrijk verkrijgen [+ VIDEO]

Surfshark is een relatief nieuwe optie voor VPN-gebruikers, maar het verdient een vermelding naast de zwaargewichten op deze lijst. Op basis van onze tests en de gebruikersbeoordelingen van Surfshark maakt de service zijn belofte waar omzeil zelfs de lastigste geoblokken.

Surfshark biedt wereldwijd 500 servers, waaronder een serverlocatie in Frankrijk met verschillende IP-adressen om uit te kiezen. Je wordt beschermd door militaire versleuteling en een multi-hop coderingsoptie, samen met ingebouwd advertentie- en malwareblokkers.

Surfshark draagt ​​bij aan de indrukwekkende waarde van deze VPN en biedt bescherming voor een onbeperkt aantal apparaten met slechts één abonnement. Dat is een zeer genereus aanbod en betekent dat Surfshark een ideale keuze is voor het hele huishouden.

Het bewijs dat deze rijzende ster van de VPN-wereld blijft bestaan, wordt uw abonnement ondersteund door een 30-dagen geld terug garantie en een belofte aan registreer nooit uw activiteit.

Meer info nodig? Hier is onze gedetailleerde expertbeoordeling van Surfshark.

Koop nu Surfshark!

Verder lezen

Krijg de beste deal voor uw VPN met deze kortingscodes

De beste VPN's voor Frankrijk (gebaseerd op onze interne tests voor snelheid en beveiliging)

Geoblokken binnen enkele seconden omzeilen om TF1 buiten Frankrijk te bekijken

Hoe Franse tv te kijken, inclusief Frankrijk 2 Buiten Frankrijk

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map