Kæmper for retfærdighed – Interview med privat internetadgang


Hvilke forholdsregler der træffes i din virksomhed for at forhindre udenfor såvel som medarbejdere i at se på din brugers data?

Vores politik for ingen logning er den mest effektive foranstaltning, der træffes for at beskytte vores brugers private data. Ingen medarbejdere eller outsider kan få adgang til eller gennemgå specifik brugeraktivitet; med andre ord, der er ingen brugeraktivitetsdata at se på, da vi ikke logger.

Hvad er nogle af de funktioner, der gør PIA unik i forhold til sine konkurrenter?

Da vi er baseret i USA og Island, er vi ikke omfattet af nogen lovgivning, der tvinger os til at logge vores brugers aktivitet. En række lande over hele verden, såsom Det Forenede Kongerige, Rusland og Kina, vedtager denne slags love, som ikke gælder for os.

Derudover har vi vist os at være hæderlige gennem vores års drift. Vi logger ikke; vi har aldrig, og vi vil aldrig. Vi er forpligtet til vores brugers privatliv og sikkerhed. Du kan se vores chef for privatlivets fred, Rick Falkvinge, bekræfte dette her:

Vi donerer effektivt til ligesindede nonprofitorganisationer som EFF, FFTF, Linux Mint, GNOME, Creative Commons, Access Now, Open Rights Group, Snoonet og mere. Ud over vores demonstrerede engagement i privatlivets fred har Privat Internet Access VPN også disse differentierende funktioner:

  • Kill switch: sikrer, at trafikken dirigeres via VPN, så hvis VPN-forbindelsen uventet afsluttes, vil trafikken ikke rute.
  • IPv6 Lækbeskyttelse: Beskytter klienter mod websteder, der kan indeholde IPv6-indlejringer, hvilket kan føre til, at IPv6 IP-oplysninger kommer ud.
  • DNS-lækagebeskyttelse: Dette er indbygget og sikrer, at DNS-anmodninger udføres via VPN på en sikker, privat, ingen log-DNS-dæmon.
  • Delt IP-system: Vi blander klienters trafik med mange andre klienters trafik ved hjælp af et anonymt delt-IP-system, der sikrer, at vores brugere blandes sammen med mængden.
  • MACE ™: Beskytter brugere mod malware, trackers og annoncer.

Hvad er forskellen mellem Tor, VPN og Proxy?

Tor er et meget nyttigt værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, da det spretter din forbindelse gennem et antal slutpunkter, før du sender den ud. VPN-apparater springer ligeledes din trafik gennem slutpunkter for at skjule, hvad du laver fra snoopere og for at sikre dig, at du har sikker, ubegrænset adgang til internettet. Proxy fungerer på samme måde, men mens VPN'er typisk beskytter al trafik på din maskine, gælder en proxy normalt kun for en enkelt applikation.

VPN'er er typisk hurtigere end Tor, og som sådan er det lettere at retfærdiggøre at bruge en VPN-forbindelse til din daglige browsing. For dem, der er særligt sikkerhedsbevidste, er det bestemt muligt at bruge dem sammen til endnu større beskyttelse.

Hvilke større risici pålægger "tingenes internet" efter din mening offentligheden for, og hvordan kan de forhindres?

Spredningen af ​​Internet of Things (IoT) -enheder har forværret et ældgamalt problem: dit netværk er kun så stærkt som den mindst sikre enhed. IoT-enheder (f.eks. Trådløse kameraer) lever typisk i et antal år, inden de udskiftes. I øjeblikket er automatiske over-the-air-opdateringssystemer ikke udbredt for disse enheder, hvilket betyder, at eventuelle opdagede bugs forbliver problemer i meget lang tid.

Der er to primære problemer med IoT-enheder - det første er dit hjemmenetværk. I betragtning af at disse enheder kan hackes, kan de bruges til at påvirke de andre enheder, du har hjemme. Den anden bekymring er, at disse enheder kan bruges til at starte angreb på andre websteder og offentlig infrastruktur. Dette skete for et par måneder siden, da Mirai botnet fjernede Dyn's DNS-tjenester (hvilket resulterede i, at en stor del af Internettet var ved at gå ned), og lignende angreb er kun steget op, efterhånden som 'Tingenes Internet' bliver mere udbredt. Vi må være opmærksomme på, at selvom disse nye enheder er utroligt sej og behagelige, er de potentielt indgangssteder til dit hjem.

Det er bestemt et svært problem at løse. Det bedste råd er at holde øje med leverandører, der er relativt velovervejet af sikkerhedsfællesskabet, og at bruge en VPN derhjemme, der er aktiv på tværs af alle enheder, der er forbundet til dit hjemmenetværk.

Hvordan forklarer du dualiteten mellem den stigende alvorlighed af privatlivets regler og online regeringsovervågningsprogrammer?

Dette er en iboende konflikt, når det kommer til teknologi: verden bevæger sig på samme måde som et våbenløb mellem rivaliserende grupper. Den ene part udvikler teknologi til at øge privatlivets fred eller overvågning, og den anden side reagerer i overensstemmelse med ændringen ved enten at vedtage love, der begrænser privatlivets fred, eller skabe mekanismer til beskyttelse af personlige oplysninger. Desuden går stigninger i online regeringsovervågning hånd og hånd med stigningen i autoritærisme. Som bevis på dette punkt, hvor mange lande, der har øget internetovervågningen, er demokratier, og hvor mange er autokratiske?

Tilføj din anmeldelse om privat internetadgang her

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 88

map