IPVanish vs NordVPN sammenligning – Hvilken er bedst for dig i 2020?


IPVanish og NordVPN er to velkendte VPN-tjenester, der har tjent deres plads i vores bedste samlede VPN-placering. Hver af dem hævder at være hurtig, fleksibel og sikker - men hvilken som vil komme sejrende ud i sammenligning?

Hvis du er her, spørger du sandsynligvis dig selv netop det. Vi er glade for at besvare det spørgsmål til dig - holde sig rundt, mens vi sætter IPVanish og NordVPN mod hinanden i en kamp på tværs af flere vigtige kategorier.

For at finde alt, hvad du har brug for at vide om disse populære VPN'er, skal du se på vores detaljerede IPVanish-gennemgang og NordVPN anmeldelse.

Indholdsfortegnelse

 1. Streaming
 2. torrenting
 3. Koste
 4. Brugervenlighed
 5. Kompatibilitet
 6. Hastighed
 7. Servere og netværk
 8. Privatliv og sikkerhed
 9. Endelig dom

IPVanish vs NordVPN - Kategorierne

Til denne sammenligning valgte vi otte make-or-break VPN-aspekter.

Vi starter med streaming og torrenting kategorier, for at finde ud af, hvilken VPN der er bedre til at omgå regionale begrænsninger og downloade torrents.

Dernæst skal vi se på koste, brugervenlighed, og kompatibilitet. Det er her vi sammenligner IPVanish og NordVPNs prispoint, brugervenlighed og samlet platformstøtte.

Vi kørte også grundige hastighedstest for at finde den hurtigere VPN mellem de to. Du finder de endelige resultater i hastighed kategori.

Til sidst vil vi se på server netværk, privatliv, og sikkerhed. Med begge VPN'er med tusinder af servere og skudsikker kryptering, vil disse kategorier bestemt blive bestridt.

Luk opkald eller overbevisende sejr? Vi er ved at finde ud af det - lad os se, hvilken VPN der kommer ud på toppen!

1. Streaming

I dagens alder af geografiske begrænsninger er pålidelig adgang til dit yndlingsindhold et must for mange VPN-brugere.

NordVPN er et af de bedste valg til streaming, hvis ikke det bedste. Det tjener en perfekt score i vores detaljerede Netflix-test, formår at omgå blokke for OS Netflix, UK, Canada, Frankrig, Japan, og endda Brasilien.

Andre populære streams, som du frit kan se med NordVPN, inkluderer BBC, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video, og listen fortsætter. Kan IPVanish konkurrere med denne lange liste?

desværre ikke. Mens det amerikanske Netflix-katalog skal fungere på et par IPVanish-servere, det samlede afblokeringspotentiale er temmelig lavt med denne VPN. Under vores test kunne vi ikke få adgang til for mange streams - BBC var uden for grænserne, og det samme var Hulu, Amazon Prime Video og HBO GO.

Streaming med en VPN er et konstant skiftende landskab, og vi siger ikke hverken VPN aldrig fungerer - men baseret på resultaterne er IPVanish ikke i stand til at give ensartet adgang til de bedste websteder derude. På den anden side har NordVPN en fremragende præstation i denne kategori. Hvad er grunden bag dette?

Kort sagt sætter NordVPN i den ekstra indsats for problemfri streaming. Imellem 5.100 servere og automatisk SmartPlay DNS-funktion, denne udbyder har den teknik og alsidighed, du har brug for for at se næsten alt fra hvor som helst.

Sammenlignet med det, IPVanish tilbyder ikke rigtig nogen streaming-orienterede servere eller funktioner og har et mindre netværk at lege med. 1.300+ servere er ikke et dårligt tal, men med de fleste af dem, der allerede er blokeret af populære strømme, kan du se, hvorfor IPVanish kæmper i denne kategori.

Vinder for streaming: NordVPN

IPVanish burde ikke være dit første valg til streaming - når det er sagt, US Netflix er stadig inden for rækkevidde af denne VPN. For ubesværet adgang til dit yndlingsindhold er NordVPN det bedre (og billigere) valg.

Prøv streaming med NordVPN!

2. Spændende

Mens både IPVanish og NordVPN understøtter P2P-trafik, er der en stor forskel i, hvordan de to nærmer sig dette.

IPVanish har ikke en dedikeret torrentionsprofil, men tillader i stedet P2P-forbindelser på alle servere. Dette gør tingene lidt lettere, da sikre torrenting-sessioner kræver, at du blot tilslutter VPN, som du normalt ville.

NordVPN går den modsatte rute med en separat fane P2P hvor du kan vælge servere, der er optimeret til torrents. Den bedste del - du får over 4.400 af dem, hvilket er langt mere end IPVanish's hele serverliste.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

For ekstra funktioner, begge VPN'er leverer SOCKS5-proxies som kan sættes op med din torrenting klient. Disse proxies er normalt hurtigere, da de ikke nedsættes ved kryptering - men der er et ekstra sikkerhedslag takket være avanceret godkendelse. Portvideresendelse understøttes ikke af hverken VPN.

En ulempe ved IPVanish er DMCA (Digital Millennium Copyright Act) -politikken. Som en USA-baseret VPN skal den tage krænkelse af ophavsret alvorligt og handle på DMCA-meddelelser.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Linjerne mellem lovlig og ulovlig torrenting er ofte slørede og lette at misbruge af copyright-trold, der desværre løber voldsomt i USA. Som sådan kan brug af IPVanish til torrenting føre til hovedpine og endda kontosuspension, hvis du ikke er forsigtig.

Den Panama-baserede NordVPN har en stor fordel i den forbindelse, da det ikke behøver at efterkomme DMCA-anmodninger.

Vinder for Torrenting: NordVPN

Begge VPN'er gør torrenting hurtigt og let for både begyndere og eksperter. Når det er sagt, har NordVPN kanten med sin dedikerede torrenteprofil og P2P-venlige jurisdiktion. IPVanish klarer sig meget godt, men juridiske problemer kan (i teorien) lukke BitTorrent-brugere ned, selvom de ikke er forkert.

Prøv Torrenting med NordVPN!

3. Omkostninger

Værdi for pengene er et vigtigt aspekt, når du vælger din næste VPN. Både IPVanish og NordVPN har masser at byde på, men hvilken af ​​dem har en bedre pris?

Som normalt med VPN-prissætning finder du ikke et tilbud, hvis du leder efter et månedligt abonnement. Begge konkurrenter er lige så dyre her, men IPVanish er lidt lettere på din tegnebog takket være den ekstra rabat (normalt omkring 15%).

Ting ændrer sig med længere planer. NordVPNs 1-årsplan er 41% billigere end hvad du skulle betale månedligt, og et to-årigt abonnement barberer 58% af den endelige pris. IPVanish har en lignende aftale på sin årsplan (i øjeblikket 46% rabat), men det er det bedste, du får.

Imens, kan du drage fordel af NordVPNs fremragende treårige tilbud med 70% rabat - bare brug vores specielle kuponkode! Med så meget får du dybest set en af ​​de førende VPN'er på markedet for lommeskift.

Stadig, ikke alle ønsker en VPN i super lange perioder. Hvis du vil have mellemgrund mellem en måned og et år, har IPVanish en tre-måneders plan med 25% rabat - ikke den bedste aftale, du kan få, men lidt mere fleksibel end det årlige alternativ.

Vinder for omkostninger: NordVPN

Med regelmæssige store rabatter på dets længere planer er NordVPN den service, du kan købe, hvis du planlægger at bruge en VPN i et stykke tid. Generelt er IPVanish dyrere og tilbyder mindre værdi for streaming, men abonnementet på tre måneder kan være en beslutning for nogle.

Prøv NordVPN!

4. Brugervenlighed

Som to af de bedste premium VPN'er er IPVanish og NordVPN fokuseret på at give brugerne en nem, problemfri tid. Men hvilken der gør et bedre job her?

Begge VPN'er har et stilfuldt, men alligevel funktionelt design. Det er let at vælge servere takket være hurtig tilslutningsmenu - IPVanish giver dig også flere rullelister hvis du vil have et specifikt land eller by.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

NordVPN tilbyder lignende værktøj, men du får en kompakt serverliste på venstre side af appen.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Fra listen, du kan hurtigt vælge den hurtigste server (bestemt af appen) eller vælg en manuelt. Du kan også undgå overfyldte servere takket være de ekstra serverbelastningsinfo.

IPVanish-serverlisten er i en separat fane, men den leveres med nogle meget nyttige filtre. Disse gør det muligt for dig sortere servere efter land, responstid, serverbelastning, og favoritter.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Begge VPN'er fører dig til indstillingsmenuen med et enkelt klik. NordVPNs liste er lidt længere, da der er flere funktioner for at aktivere eller deaktivere.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

IPVanish har to separate menuer til generelle og forbindelsesindstillinger. Det samlede antal indstillinger er dog ikke så stort, gør denne VPN lidt mere grundlæggende i denne afdeling.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Endelig, begge VPN'er leverer OpenVPN-konfigurationsfiler på deres websteder, hvis du hellere vil køre en brugerdefineret opsætning med en tredjepartsgrænseflade.

Vinder for brugervenlighed: NordVPN

Du vil ikke blive skuffet over hverken VPN, når det kommer til brugervenlighed. Begge er enkle, stabile og smukke at se på, men NordVPN tilbyder en pænere grænseflade med masser af gode indstillinger.

Prøv NordVPN!

5. Kompatibilitet

IPVanish og NordVPN kan installeres på en lang række platforme. Med fremragende apps til alle større platforme og masser af muligheder for manuelle opsætninger, er vi nødt til at se nærmere på for at finde vinderen her.

vinduer

Hvis din VPN's Windows-app giver dig problemer, er det sandsynligvis ikke værd. Heldigvis taber ingen af ​​udbyderne i denne sammenligning bolden her.

Windows-support starter fra Windows 7 for både IPVanish og NordVPN. Imidlertid, NordVPN har en lille fordel for ældre versioner, der tillader en manuel konfiguration på XP og Vista. IPVanish gør det ikke.

Mac

Mac-kompatibilitet er ens mellem IPVanish og NordVPN. For at bruge deres apps har du mindst brug for Yosemite-versionen (10.10).

Android

Begge VPN'er tilbyder en dedikeret app til en række Android-versioner. IPVanish er lidt bedre og går så langt tilbage som version 4.0.3, så det kan være det bedre valg, hvis du har en ældre Android-enhed.

iOS

Din iOS-enhed har mindst brug for version 9.0 til at køre enten VPN's apps. Endnu et træk!

Linux

Begge VPN'er kan arbejde på Linux, men de er centreret omkring forskellige distributioner. Vælg IPVanish, hvis du kører Ubuntu; NordVPN er velegnet til Debian-brugere. Generelt er Linux-support temmelig begrænset mellem disse to tjenester.

Routere

Begge VPN'er har gode tutorials til DD-WRT og tomat routere, men NordVPN tilbyder support til et par ekstra firmwares. Disse guider kan være meget nyttige, hvis du er interesseret i opsætning af en VPN-router på egen hånd.

Forudkonfigurerede routere med enten VPN er også tilgængelige på tredjepartswebsteder.

Andre platforme

IPVanish fungerer på følgende yderligere platforme:

 • Chromebook
 • Windows telefon

NordVPN understøtter følgende yderligere platforme:

 • Browserudvidelser (Chrome, Firefox, Opera, Safari, Internet Explorer)
 • Brombær
 • Kodi
 • Medie- og spilkonsoller (via router)
 • Smart TV'er (via router)

Vinder for kompatibilitet: NordVPN

Så længe din software ikke er for forældet, har du nul problemer med begge tjenester. NordVPN understøtter flere platforme og har også browserudvidelser, hvilket gør det til det mere alsidige valg i denne kategori.

Prøv NordVPN!

6. Hastighed

Kryptering holder dig sikker online, men det tager også væk fra din hastighed. Derfor er det vigtigt at have en konstant hurtig VPN.

VPN-hastigheder kan variere meget afhængigt af den server, du har valgt. Hvad mere?, ting kan blive uudholdeligt langsomt, hvis du tilføjer afstand til ligningen.

Er IPVanish og NordVPN hurtig eller træg? Og hvilken der klarer sig bedre? Vi testede servere på 10 steder rundt om i verden at finde svarene på disse vigtige spørgsmål.

Vores test blev udført fra Østeuropa. Som reference her er vores download- og uploadhastigheder uden VPN:

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Nedenfor kan du se, hvordan IPVanish og NordVPN scorede.

Server Downloadhastighed (Mbps) Uploadhastighed (Mbps)
IPVanish NordVPN IPVanish NordVPN
Auto (tættest) 69,54 70.05 32,63 32.61
Rumænien 64,38 55,90 30.81 34.15
Tyskland 69,33 63,95 30.90 34.53
Det Forenede Kongerige 68.25 53,72 35.67 24,44
Portugal 50,54 33.93 24,13 30.00
Israel 53.14 34.52 31.09 11.62
USA (New York) 43.44 54,35 22.91 27.61
USA (Los Angeles) 21,39 51,12 15.21 7,77
Japan 0,53 28.09 1.16 2,02
Australien 10,67 24.56 0,35 1,97

De endelige resultater er bestemt imponerende. Begge VPN'er var alvorligt hurtige i Europa - IPVanish har lidt bedre downloadhastigheder, mens NordVPN går foran i upload. Alt i alt er forskellene ubetydelige.

IPVanish vinder også en overbevisende sejr på Israel-serveren, men tingene tager en tur til det værre efter det. NordVPN har bedre resultater på begge amerikanske servere og dominerer i Japan og Australien-testene.

Den største afhentning - NordVPN klarer sig meget bedre end IPVanish på fjerne servere. Vi var i stand til at få fremragende hastigheder med denne VPN, selvom vores testplacering var tusinder af miles væk.

IPVanish er stadig ikke for skuffende med undtagelse af den japanske server. Vi prøvede at skifte servere og teste på forskellige tidspunkter, men forbindelsen forblev frygtelig langsom på det sted. Uheld eller dårlige servere? Uanset hvad var IPVanish ikke så konsekvent som NordVPN.

Vinder af hastighed: NordVPN

NordVPN skiller sig ud med fantastiske hastigheder på servere nær og fjern. IPVanishs europæiske servere flød gennem vores test, men denne VPN blev mindre og mindre effektiv med afstand.

Prøv NordVPN!

7. Servere og netværk

Tusinder af servere og global dækning er gode nyheder, hvis du har brug for din VPN for at være fleksibel. Der er en stærk sag, der skal laves for begge VPN i denne sammenligning, men en af ​​dem er den klare vinder her.

NordVPN leverer tæt på 4.600 standardserver, hvoraf 4.400 understøtter P2P. Derudover får du 460+ tilsløret servere, 30 dobbelt VPN-servere, 3 løg-over-VPN-servere, og 70+ med dedikerede IP'er, bringer det samlede antal til et kæmpestort antal 5.100 servere i 60 lande.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Ikke mange udbydere har ressourcerne til at slå denne pakke. NordVPNs amerikanske programliste er særlig imponerende - med 1.750+ tilgængelige servere i den region er det ikke underligt, at denne VPN er et af de bedste valg til adgang til amerikansk indhold.

Normalt vil vi rose IPVanish for sit anstændigt store netværk.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Men sammenlignet med NordVPN, kan du se, hvordan 1.300 servere i 50 lande pludselig ser ikke ud som en big deal. Derudover mangler IPVanish de specialkategorier, du kan finde på NordVPNs serverliste.

Vi er stadig nødt til at give rekvisitter til den samlede dækning. IPVanish er på niveau med NordVPN, i det mindste her.

Vinder for servere og netværk: NordVPN

NordVPN har et af de mest grundige servernetværk på markedet, og det viser. IPVanish er anstændig på egen hånd, men tager et skridt tilbage i denne sammenligning.

Prøv NordVPN!

8. Privatliv og sikkerhed

På overfladen tager begge VPN'er sikkerhed og privatliv meget alvorligt. Kryptering er på punkt, og nul datalogning er lovet i privatlivspolitikken.

Endnu en gang er vi nødt til at gå dybere for at finde ud af, hvilken VPN der vinder gevinsten.

Logningspolitik

NordVPN har en klar fordel, når det kommer til jurisdiktion. Det er registreret i Panama - en sikker havn uden drakoniske love om datalagring. Dette gør det muligt for NordVPN at garantere en no-logs-politik.

Der er mere - Panama er ikke en del af 5/9/14-Eyes overvågningsallianser, hvilket beskytter brugere mod potentiel regeringsspionering. Desværre er det ikke tilfældet med den amerikanske IPVanish.

Nu skulle dette ikke være et kæmpe emne, ikke? Når alt kommer til alt fungerer IPVanish også under en streng politik for nul-logning - men dens post er ikke ren.

Tilbage i 2016 overleverede IPVanish følsomme brugerdata til Department of Homeland Security. Oplysningerne viste sig at være meget nyttige i en undersøgelse af børnemishandling og pornografi, der var i gang på det tidspunkt. Retfærdighed blev virkelig tjent, men til sidst havde IPVanish løjet om deres nul-logs krav. Naturligvis var folk ikke glade.

Den gode nyhed er StackPath (den nye IPVanish-ejer siden 2017) introducerede nogle meget tiltrængte ændringer i tjenesten, og i dag skal denne VPN tilbyde virkelig uplettede privatliv. Denne garanti er dog endnu ikke testet.

Kryptering og protokoller

Begge VPN'er implementerer AES-256-kryptering, hvilket er god nyhed for dem, der beskæftiger sig med sikkerhed. 256-bit kryptering betragtes som ekstremt stærk og praktisk talt uknuselig.

NordVPN tager et ekstra skridt ved at tilføje Perfekt fremadretthed til blandingen. Kort sagt betyder det, at dine VPN-sessioner er endnu mere sikre med dynamiske krypteringsnøgler i stedet for statiske.

OpenVPN-protokollen bruges stærkt af begge tjenester. Som branchestandard kan du finde native support til det i Windows-, Mac- og Android-apps. IKEv2 / IPSec er også tilgængelig.

Ud over OpenVPN og IKEv2 / IPSec, IPVanish fungerer med PPTP og L2TP / IPSec.

Sikkerhedsfunktioner

NordVPN har et helt arsenal af sikkerhedsfunktioner. Det proprietær CyberSec-pakke giver annonceblokering og anti-malware-beskyttelse. Du får også to forskellige kill-switches og brugerdefinerede DNS-indstillinger, med muligheden for at bruge din foretrukne DNS eller dem, der er leveret af NordVPN. Dobbelt VPN-servere er også inkluderet.

IPVanish er ikke for langt bagefter, men tilbyder ikke det samme dybdeniveau. Dræbskontakten er der, men du får kun en til hele forbindelsen - NordVPN har en anden til specifikke apps. Det DNS-lækager er også grundlæggende sammenlignet med NordVPNs tilbud, da du ikke kan indtaste dine egne DNS-indstillinger.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

På hovedet, Med IPVanish kan du nemt skifte OpenVPN-portnumre, og der er en tilsløring funktion. Ekstra stealth er ofte nødvendigt i lande med tung internetcensur - når det er sagt, husk at IPVanish i øjeblikket er blokeret i Kina.

Hvis du vil have en VPN, der også fungerer i Kina, er NordVPN det perfekte valg. Ligesom IPVanish tilbyder det også ekstra tilsløring - men her får du hundreder af specielle servere.

IPVanish vs NordVPN sammenligning - Hvilken er bedst for dig i 2020?

Denne avancerede indstilling skal kun bruges, når du har brug for den, da standardserverne ikke vil være tilgængelige under tilsløret tilstand.

Vinder for sikkerhed og privatliv: NordVPN

IPVanish har robust kryptering og masser af sikkerhedsfunktioner, men den amerikanske jurisdiktion kan være et problem for det privatlivsbevidste. NordVPN kommer foran i alle aspekter af denne kategori og tjener en overbevisende sejr.

Prøv NordVPN!

9. Endelig dom

Et rent feje til NordVPN - IPVanish har en anstændig kamp, ​​men det falder bagefter i hver af vores otte sammenligninger. Uanset hvad du leder efter, vil NordVPN sandsynligvis gøre et bedre job end sin konkurrent.

NordVPN har en betydelig føring for streaming med et massivt servernetværk og konsekvent høje hastigheder. Det efterlader også ingen tvivl om privatlivets fred og sikkerhed - noget IPVanish ikke lykkes at opnå.

Det er vanskeligt for enhver udbyder at gå imod NordVPN. IPVanish er ikke nødvendigvis en dårlig service - den er hurtig, poleret og har meget at tilbyde. Alt i alt et godt alternativ at overveje, hvis du ikke er for interesseret i streaming.

Men bundlinjen er klar. NordVPN beviser den større og bedre service i denne sammenligning, hvilket giver dig meget mere værdi for dine penge.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 68

map