Hoe PUBG LITE overal ter wereld te downloaden in 2020


Het kan teleurstellend zijn om naar een nieuw land te reizen om erachter te komen dat je je favoriete game daar niet kunt downloaden. Dat is de realiteit waar veel PUBG LITE-gamers voor staan. Gelukkig kan dit probleem worden opgelost met behulp van een VPN. 

Een VPN maskeert uw IP-adres door u te verbinden met een beveiligde server op een andere geografische locatie. Hiermee kunt u toegang tot geo-beperkte inhoud, inclusief PUBG LITE.

In de onderstaande secties laten we u dat zien hoe een VPN te gebruiken om PUBG LITE overal ter wereld te downloaden.

Snelgids - Hoe PUBG LITE overal ter wereld te downloaden!

 1. Selecteer de VPN van uw keuze. We raden aan om NordVPN te gebruiken. Download NordVPN naar uw apparaat na registratie voor de service.
 2. Nadat u uw VPN hebt gedownload, maakt u verbinding met de gewenste server. Kies een server in een land waar PUBG LITE beschikbaar is, zoals de Verenigde Staten.
 3. Start de Google Play Store opnieuw op uw apparaat.
  Nu kunt u PUBG LITE overal ter wereld downloaden en spelen!

Begin met spelen met NordVPN!

Hoe een VPN u helpt PUBG LITE overal te downloaden

Elke regio heeft zijn eigen versie van de Google Play Store beschikbaar op Android-apparaten. De versie van de winkel die u als Android-gebruiker ziet, is afhankelijk van uw IP-adres. In bepaalde regio's zijn games en andere apps mogelijk niet beschikbaar.

Dit probleem kan eenvoudig worden omzeild door het gebruik van een hoogwaardige VPN. VPN's stellen u in staat om wijzig uw IP-adres zodat het lijkt alsof u vanuit een ander land toegang heeft tot de Google Play Store. Hiermee kunt u inhoud downloaden die u anders niet zou kunnen openen.

VPN's bieden ook tal van andere belangrijke beveiligingen. Bijvoorbeeld de codering door VPN's voorkomt dat derden u online volgen. Als u geen VPN gebruikt, kan een andere gamer of een derde toegang krijgen tot uw IP-adres van PUBG LITE en dit gebruiken om te proberen uw apparaat te hacken of u malware te sturen.

Gedetailleerde gids - Hoe PUBG LITE overal ter wereld te downloaden

PUBG LITE is alleen beschikbaar via de Google Play Store voor Android-apparaten. In sommige landen is de game niet beschikbaar in de winkel vanwege licentieproblemen.

Het goede nieuws is dat het kan gebruik een VPN om het IP-adres van uw apparaat te maskeren en toegang te krijgen tot de Google Play Store voor een regio waar PUBG LITE toegankelijk is. Lees verder voor onze stapsgewijze handleiding:

1. Kies een hoogwaardige VPN

De eerste stap is het kiezen van een VPN. We bevelen NordVPN aan vanwege de hoogwaardige codering en onbeperkte bandbreedte. Het biedt ook meerdere gelijktijdige verbindingen, waardoor het een ideale keuze is voor gamers.

Hoe PUBG LITE overal ter wereld te downloaden in 2020

2. Installeer de VPN op uw apparaat

Nadat u een VPN heeft gekozen, is de volgende stap het downloaden en installeren op uw apparaat. Met NordVPN is dit net zo eenvoudig als het bezoeken van de website, het selecteren van het gewenste plan en het invoeren van uw betalingsinformatie.

NordVPN Betalingsplannen

3. Maak verbinding met een server

De volgende stap is verbinding maken met een server. Zorg ervoor dat u kies een server in een land of regio waar PUBG LITE beschikbaar is. We raden aan om de Verenigde Staten te kiezen.

Jij kan selecteer een server door naar het linkerdeelvenster in NordVPN te gaan en een land te kiezen. U kunt ook kiezen uit verschillende regio's die in elk land beschikbaar zijn.

Hoe PUBG LITE overal ter wereld te downloaden in 2020Als u verbinding maakt met de server, wordt uw IP-adres gewijzigd, waardoor de Google Play Store denkt dat uw apparaat zich ergens anders bevindt. Met dit proces kunt u PUBG LITE overal ter wereld downloaden.

4. Start Google Play Store opnieuw

De laatste stap is om de Google Play Store opnieuw te starten:

 1. Ga naar de optie Instellingen op uw Android-apparaat. Nadat je op "Instellingen" hebt geklikt, klik je op "toepassingen“.
 2. Zoek naar de 'gedownloade'En zoek de Google Play Store-app.
 3. Selecteer eerst 'Verwijder gegevens“.
 4. Selecteer nu 'Forceer stop“.
 5. Open de Google Play Store-app opnieuw.
 6. U kunt PUBG LITE nu downloaden vanuit elk land ter wereld.

Beste VPN voor het downloaden en spelen van PUBG LITE

NordVPN

Als het gaat om gamen, is NordVPN ongeëvenaard. NordVPN biedt gebruikers hoogwaardige codering, onbeperkte bandbreedte en meerdere gelijktijdige verbindingen.

De codering van NordVPN houdt uw apparaat beschermd tegen derden, hackers en zelfs DDoS-aanvallen.

Latentie en vertraging zijn andere belangrijke problemen waarmee gamers vaak worden geconfronteerd. NordVPN vermijdt deze problemen met zijn onbeperkte bandbreedteaanbod, dat een soepele, plezierige spelervaring creëert.

Jij kan gebruik NordVPN op maximaal zes apparaten tegelijkertijd. Hiermee kunt u uw apparaten beschermen terwijl uw vrienden en familie kunnen meedoen aan het PUBG LITE-plezier.

Begin met gamen met NordVPN!

Samenvatting en verder lezen

Als u zich in een land bevindt dat PUBG LITE niet aanbiedt via de Google Play Store, maak u dan geen zorgen. U kunt PUBG LITE openen met behulp van een VPN.

We raden u aan NordVPN te selecteren, vanwege de sterke codering, de uitgebreide lijst met servers en de onbeperkte bandbreedte. Onbeperkte bandbreedte is de sleutel, omdat het online gamingproblemen zoals lag en slechte latentie elimineert.

Reist u naar een land waar PUBG LITE niet beschikbaar is? Download NordVPN en ga terug naar gamen.

Verder lezen

Wilt u meer weten over waarom NordVPN wordt beschouwd als de beste VPN op de markt? Bekijk hier onze NordVPN-review.

Welke VPN's zijn het beste voor gamen? Bekijk de lijst die we hier hebben gemaakt.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map