Hoe latentie in divisie 2 te verminderen – Gemakkelijkste hack voor 2020


Je bevindt je nu in het eindspel van The Division 2. De robothonden van The Black Tusk, The Warhounds, zijn dichtbij je spoor. Het is tijd om op te komen. Je maakt je nieuwe granaatwerper klaar en het spel komt tot een schokkende stop.

Je missie is voorbij. Latentie en achterblijven zijn je nieuwe vijanden. Hoe u uw thuisnetwerk van dit probleem verlost en terugkeert naar post-apocalyps DC? U hebt een stevige VPN nodig om latentie en vertraging te bestrijden.

Hoe latentie in de divisie te verminderen 2

 • Kies een VPN - We raden NordVPN aan voor gaming
 • Installeer NordVPN op uw apparaat
 • Gebruik de "Quick Connect" -optie van NordVPN om verbinding te maken met een server bij u in de buurt
 • Dat is het! Uw latentie zou lager moeten zijn

Begin met spelen met NordVPN!

Hoe een VPN u kan helpen latentie in de divisie te verminderen 2

Latency is vergelijkbaar met ping, wat een meting is van uw server naar de gameserver. Hoe lager de latentie / ping, hoe beter. Hoge latentie veroorzaakt vertraging.

Miljoenen spelers willen The Division 2 spelen, wat betekent dat er duizenden gebruikers op een enkele server zijn. Het kan de bandbreedte overschrijden, en het kan ook resulteren in een ISP die opzettelijk het internet vertraagt, of ISP-beperking. Achterblijven is het resultaat.

Als je snel naar de donkere zone wilt terugkeren, raden we aan een VPN aan je cache toe te voegen. Een VPN omzeilt elke trage server en verbindt u met de snelste. De zwarte slagtand wacht op uw terugkeer.

De beste VPN voor het verminderen van latentie: NordVPN

Hoe latentie in divisie 2 te verminderen - Gemakkelijkste hack voor 2020

De Divisie 2 heeft een veilige VPN nodig om op hoge snelheid te presteren. Daarom bevelen we NordVPN aan als onze topkeuze. Na het testen van honderden VPN's voor gamers, kwamen we erachter dat NordVPN boven de concurrenten uitstijgt.

Latency is slechts een van de vele problemen die u als gamer tegenkomt. U maakt zich zorgen over de beveiliging van uw thuisnetwerk en mogelijke beveiligingshacks. NordVPN beschermt de gamingwereld met 256-bit encryptie, en het heeft ingebouwde anti-DDoS-bescherming. Plus, NordVPN's enorme netwerk van servers is allemaal beschermd tegen potentiële hackers.

Snelheid is essentieel voor The Division 2 en de recente updates van NordVPN zorgen ervoor dat je gevecht in realtime blijft. Daarom staat NordVPN bovenaan onze lijst voor gaming.

Dit is waarom NordVPN anders perfect is voor uw gamingbehoeften:

 • 5.100+ servers in 60 landen
 • Een strikt beleid zonder logboeken
 • Automatische kill-schakelaar
 • 24/7 klantenservice
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Bypasses The Great Firewall of China

Ben je klaar om terug te keren naar The Division 2? NordVPN zal je in een haast laten vallen in de actie, en het beschermt uw gaming met eersteklas beveiliging, razendsnelle verbindingen en enorme serverselecties.

NordVPN kan deblokkeren:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video en Sling TV.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, speciale P2P-servers beschikbaar.

NordVPN werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome en Firefox. Het is ook compatibel met routers.

Begin met gamen met NordVPN!

Andere manieren om latentie te verminderen

VPN's kunnen de meeste latentieproblemen oplossen, maar het doet nooit pijn om af te stemmen. Hier zijn enkele niet-VPN-oplossingen:

 • Gebruik een ethernetkabel in plaats van wifi op uw router. EEN bedrade internetverbinding heeft een betere stabiliteit en is meestal beter dan een wifi-verbinding.
 • Ga naar de spelinstellingen en verlaag dingen zoals Resolutie, Virtuele synchronisatie en Anti-aliasing.
 • Ontkoppel al uw andere apparaten (zoals uw telefoon) via uw internetverbinding.
 • Koppel uw modem en router 30 minuten los om uw netwerkhardware opnieuw op te starten.
 • Sluit achtergrondprocessen (voor zowel Mac als Windows) zoals Antivirus-upgrades en Torrent-clients.

Samenvatting

De Divisie 2 is een van de meest opwindende schietspellen voor derden. Je wilt al zijn donkere zones verkennen zonder de infiltratie van latentie. Een krachtige VPN zoals NordVPN houdt je op jacht naar SHD Tech met razendsnelle en ijzeren veiligheid.

Verder lezen

Bekijk onze keuzes voor 5 beste VPNS voor gaming in 2020.

Ben je op zoek naar snelle streaming en torrenting? Lees onze 5 snelste VPN's voor torrents & Streaming in 2020 [+ Geen logs bewaard]

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 60 =

map