Gratis! Se Peaky Blinders sæson 5 fra hvor som helst – januar 2020


Efter en eksplosiv fjerde sæson, der så Tommy Shelby gå op til de højeste echelons af britisk magt, hvor kan Peaky Blinds gå herfra?

Det er spørgsmålet i alles sind, da sæson fem går i gang denne måned.

Hvis du bor uden for Det Forenede Kongerige, skal du dog vente et par måneder til for at finde ud af, hvad der er næste gang for Shelby-klanen. For tiden er det det kun tilgængelig til beboere i Storbritannien.

For internationale fans af showet, der ikke kan vente så længe, ​​er der en hurtig og nem løsning. Ved at kombinere en stærk VPN- og BBC iPlayer-konto kan du omgå udsendelsesbegrænsningerne og se hver nye episode den dag, den udsendes online.

Hurtig guide: Sådan ser du peak blinds med en VPN

1. Vælg en VPN med masser af streamingoptimerede servere i England. Vi anbefaler NordVPN, med over 600 servere alene i England.

2. Download og installer din VPN på enhver enhed.

3. Tilslut til en højhastighedsserver i England.

4. Slut dig til BBC iPlayer.

5. Nyd Tommy Shelbys og familiens nyeste fejl!

Se høje blinds med NordVPN!

Hvorfor du har brug for en VPN for at se peak blinds

Peaky Blinders sæson fem er i øjeblikket kun tilgængelig til streaming på BBC iPlayer. Som den britiske stats tv-selskab bruger BBC en teknologi kaldet ‘geoblocking’ til begrænse adgangen til streamingplatformen uden for landet. BBC iPlayer sporer IP-adressen for alle for at afgøre, om de er bosiddende i England.

Hvis din IP-adresse viser, at du fysisk er beliggende uden for England, BBC iPlayer vil blokere dig for at streame Peaky Blinders.

Hvis du vil have adgang til Peaky Blinds uden for England, du har brug for en VPN for at flytte din IP-adresse. Ved at oprette forbindelse til internettet via en VPN, kan du flyt din IP-adresse til ethvert land, det er vært for, har en server. I dette tilfælde opretter du forbindelse til en server i England.

Sammen med kryptering af dine data, dette tricks BBC iPlayer til at tro, at du i øjeblikket er i England. Du kan nyde fuld adgang til Peaky Blinders og en række andre fordele, som vi vil diskutere nedenfor.

En ting at huske: BBC iPlayer forsøger også at blokere VPN-brugere. For at omgå webstedets VPN-tracking, du har brug for en kraftfuld VPN, der forbliver skjult uden at bremse din forbindelse eller kompromittere dit privatliv.

Se høje blinds med NordVPN!

Det er ikke alt, hvad en VPN kan gøre

Fordelene ved at bruge en VPN går langt ud over bare at holde trit med dine yndlings-tv-shows. Omgåelse af geoblokke og kryptering af dine data er kun to funktioner i teknologien, der fuldstændigt vil ændre, hvordan du bruger internettet.

Geoblocks bruges af alle større websteder til at begrænse adgangen til deres indhold af forskellige årsager. En VPN kan bryde igennem dem alle og give dig ufiltreret adgang til 'grænseløst internet' overalt i verden.

Ved at kryptere dine data, en VPN holder dig skjult og anonym online. Med din IP-adresse maskeret og trafik indpakket i en beskyttende tunnel af militær kryptering, holdes din online aktivitet og identitet privat fra eksterne parter.

Dette beskytter dig mod de største farer ved Internettet: malware, hackere, tracking, phishing, DDoS-angreb med mere. Du vil også være sikker på at irritere og manipulere reklame.

Det samme gælder censur. Ved at oprette forbindelse til internettet uden for dit hjemland, du omgå alle lokale begrænsninger, der er placeret af din regering.

For at bevare dit privatliv skal du investere i en kraftfuld premium VPN-tjeneste, der bruger AES 256-bit kryptering, tilbyder en automatisk kill-switch, og holder en streng no-logs politik. Disse avancerede funktioner forhindrer datalækager, der kan kompromittere din sikkerhed og anonymitet.

Du har også brug for en VPN med et stort udvalg af højhastighedsservere over hele kloden, ikke kun i England. Dette sikrer, at din forbindelse aldrig går langsommere, når du streamer peak blinds eller andet show fra hvor som helst i verden.

Se høje blinds med NordVPN!

De bedste VPN'er til at se høje blinds

1. NordVPN

Gratis! Se Peaky Blinders sæson 5 fra hvor som helst - januar 2020

NordVPN er det mest populære valg på markedet og har mere end 600 servere bare i England. Du har masser af IP-adresser til at få adgang til Peaky Blinds.

NordVPN s SmartPlay mulighed gør det let at konfigurere din VPN for at få adgang til streamingindhold på tværs af platforme. Med blot et klik på en knap kan du skifte fra BBC til Netflix.

Hvis du leder efter en VPN med et højt sikkerhedsniveau, er NordVPN's 256-bit kryptering, ingen logs-politik og kill-switch hjælper dig med at sikre, at dine data ikke falder i de forkerte hænder. Plus dets 30-dages pengene-tilbage-garanti og 24/7 live-chats gør NordVPN til en fantastisk mulighed for dem der ønsker at se Peaky Blinds. Du kan se, hvad andre læsere har at sige om NordVPN.

NordVPN kan fjerne blokering af:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Understøtter torrenting:

 • Ja, P2P-specialservere tilgængelige.

NordVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med routere.

Se høje blinds med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheder

ExpressVPN vinder konsekvent, når det kommer til hastighed, så du spilder ikke dyrebar tid på at vente på, at en episode skal buffe eller indlæse. ExpressVPN tilbyder brugerne en ubegrænset mængde båndbredde, så du kan endda binge hele sæsonen, hvis du vælger.

Med over masser af servere i England, ExpressVPN kan komme forbi selv de hårdeste af geoblocks. Vi har fundet ExpressVPN have konsekvent adgang til BBC iPlayer, men hvis du har problemer, er det 24/7 live chat er tilgængeligt er at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Deres streng no-logs politik er bevist for at beskytte brugerdata plus en automatisk driftsafbryder og AES 356-bit kryptering holder al din aktivitet privat. Du kan nemt give ExpressVPN en risikofri prøve med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Du kan se, hvorfor ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenester blandt brugere, der leder efter en hurtig og sikker VPN.

ExpressVPN kan fjerne blokering af:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Understøtter torrenting:

 • Ja, alle servere understøtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det tilbyder også en app til brug med visse routere.

Se høje blinds med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheder

CyberGhost er en af ​​de mest brugervenlige VPN'er når det kommer til adgang til geoblokeret indhold. Det har dedikerede servere til en række streaming platforme, inklusive BBC iPlayer.

Nye brugere behøver ikke hoppe rundt for at prøve at finde den bedste server til at låse Peaky Blinders op. CyberGhost har allerede gjort det for dig. Men streaming er ikke den eneste aktivitet, der er let at få adgang til med CyberGhost. For eksempel er der også en dedikeret fane bare til torrenting.

CyberGhost tager sit kundeservice alvorligt. Det tilbyder kundesupport døgnet rundt, uanset hvor du måtte bo.

Med en 45-dages pengene-tilbage-garanti, CyberGhost har en af ​​de mest generøse prøvepolitikker. Dog går det et skridt videre. De tilbyder også en syv dages gratis prøveperiode. Du kan se hvorfor brugere elsker at bruge CyberGhost for dig selv.

CyberGhost kan fjerne blokering af:

 • Dedikeret streamingprofil med servere optimeret til: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre.

Understøtter torrenting:

 • Ja; dedikeret profil viser lande og antal brugere.

CyberGhost fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se høje blinds med CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark-enheder

Surfshark er muligvis en relativt ny VPN på markedet, men det skiller sig hurtigt ud for sin fremragende service. Surfshark s server netværksnumre over 800, og det vokser konstant. Du behøver ikke at bekymre dig om at blive blokeret fra BBC iPlayer overalt, hvor du går.

Det tilbyder brugers høje hastigheder og gode sikkerhedsprotokoller, inklusive en MultiHop-mulighed. MultiHop giver dig mulighed for at oprette forbindelse til to VPN-placeringer på én gang for at øge sikkerheden i din forbindelse.

En af de største fordele, som Surfshark har, er evnen til at have et ubegrænset antal samtidige forbindelser. Dette giver hele din familie adgang til, hvad BBC viser, at de er interesseret i, selvom du allerede er ved at indhente Peaky Blinders. Hvis du stadig er usikker på Surfshark, tilbyder den også en 30-dages pengene-tilbage-garanti så du kan få en fornemmelse af, hvordan det fungerer, før du forpligter dig til en længere plan.

Hvis du stadig er i tvivl om denne VPN, kan du se, hvorfor læserne har været begejstrede for Surfshark.

Surfshark kan fjerne blokering:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Understøtter torrenting:

 • Ja, alle servere understøtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Se Peaky Blinds With Surfshark!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheder

Hvis du har et budget, tilbyder PrivateVPN de bedste funktioner til den laveste pris for gruppen. Selvom deres serverindstillinger er mere begrænsede, har PrivateVPN stadig nok muligheder for omgå de vanskeligste geoblokke. Dette gør PrivateVPN til en særlig god mulighed for at få adgang til BBC iPlayer.

PrivateVPN holder sin drift lille efter design. Dette gør det muligt for dem holde mere kontrol over deres servere, som alle ejes og drives af PrivateVPN alene. Dette reducerer yderligere chancen for, at dine data kan blive opfanget af en tredjepart. Desuden er de også en no-logs-tjeneste, så ingen kan spore din internetaktivitet.

PrivateVPN har ikke en live chat til kundeservice, men de er stadig nemme at kontakte, hvis du støder på problemer. For at prøve det, inden du køber, kan du gøre det drage fordel af deres 7-dages gratis prøveperiode. Du kan også se hvad brugerne siger om PrivateVPN.

PrivateVPN kan fjerne blokering af:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Understøtter torrenting:

 • Ja, alle servere understøtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimerede servere tilgængelige via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Se høje blinds med privatVPN!

Resumé

Med hver nye sæson overskrider Peaky Blinders sig selv og hæver indsatsen. Gå ikke glip af de seneste vendinger og modstander, fordi du ikke har adgang til den nye sæson.

Med en VPN, dig omgå irriterende geoblokke, nyd mere sikkert og privat internet og kan se hver nye episode af Peaky Blinders uden for Storbritannien, i det øjeblik den er tilgængelig online.

Se høje blinds med NordVPN!

Se denne 2 minutters video for at se, hvor let det er at se Peaky Blinders med en VPN

Yderligere læsning

Hvis du vil lære mere om de bedste tilbud på VPN'er, kan du se på vores liste over de bedste VPN-tilbud.

Du kan stadig undre dig over, hvorfor du har brug for en VPN. Dette er en god guide til begyndere.

Nu hvor du har fjernet blokering af Peaky Blinds, kan du lære, hvordan du får adgang til Netflix overalt i verden!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 78

map