5 beste VPN’s voor League of Legends – Bijgewerkt voor gaming in 2020


Sinds de release in 2009 is League of Legends snel een van 's werelds populairste games geworden.

Als je het echter hebt ervaren achterblijven, servercrashes of geografische beperkingen, je bent zeker niet meer overgebleven.

Ongeacht het probleem dat u momenteel ondervindt met LoL, een VPN zou moeten kunnen helpen.

Beknopte handleiding: beste VPN's voor League of Legends

 1. NordVPN - Snel, veilig, krachtig en betaalbaar, NordVPN is onze # 1 VPN voor League of Legends.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN is de beste optie als uw enige probleem latentie is; het heeft de hoogste snelheden van elke VPN.
 3. CyberGhost - Als u op zoek bent naar een niet-intimiderende, betaalbare VPN die nog steeds goede functies biedt, kiest u CyberGhost.
 4. Surfshark - Ideaal voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud, Surfshark is snel en betrouwbaar.
 5. PrivateVPN - Eenvoudig te gebruiken en ongecompliceerd, PrivateVPN zorgt zonder zorgen voor uw beveiliging.

Begin met het spelen van League of Legends met NordVPN

Waarvoor heb je een VPN nodig League of Legends

Het kiezen van de juiste VPN voor League of Legends is afhankelijk van het probleem dat u probeert te overwinnen.

Als latentie en hoge ping uw problemen zijn, moet u op zoek naar een VPN met een groot netwerk van servers in de juiste landen. LoL heeft servers over de hele wereld. Als u ver van uw dichtstbijzijnde server woont, kunt u problemen ondervinden met trage gameplay.

Het omleiden van uw gegevens via een VPN-server die dichter bij de door u gekozen gameserver staat, kan hier zeer effectief zijn vertraging verminderen. Kies een VPN met centra in de buurt van de door u gekozen gameserver.

Dit kan ook nuttig zijn als u ernaar op zoek bent maak verbinding met een andere regio om met vrienden te spelen, je reist en wilt maak verbinding met uw thuisserver terwijl u weg bent, of als uw lokale LoL-server blijft crashen en u een andere wilt proberen.

Als u LoL op school of op het werk wilt deblokkeren of toegang wilt krijgen tot inhoud die niet beschikbaar is in uw regio, hebt u een server nodig die in staat om geografische beperkingen te omzeilen om inhoud te deblokkeren.

Al onze aanbevolen VPN's zijn ongelooflijk krachtig en kunnen u zelfs langs de moeilijkste geoblokken.

Beste VPN's voor League of Legends

1. NordVPN

NordVPN voor Bulgaris

Met zijn verduisterde servers en dubbele VPN, NordVPN is een van de meest capabele services als het gaat om firewalls en beperkingen omzeilen - zodat je LoL overal kunt spelen.

Een uitgebreid servernetwerk van 5.200+ servers in 60 landen geeft jou ongelooflijke snelheden en een hele reeks serverlocaties om uit te kiezen. NordVPN heeft ook speciale gameservers net zoals codering van militaire kwaliteit en CyberSec anti-malware en advertentiesoftware om uw verbinding stabiel en veilig te houden.

Top dat allemaal af met 6 gelijktijdige apparaatverbindingen en een 30-dagen geld terug garantie en het is niet moeilijk om te zien waarom onze gebruikers NordVPN beoordelen als de beste service op de markt.

NordVPN kan deblokkeren:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video en Sling TV.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, speciale P2P-servers beschikbaar.

NordVPN werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome en Firefox. Het is ook compatibel met routers.

Begin met spelen met NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN-apparaten

Voor LoL-spelers die worstelen met hoge ping en periodes van vertraging, kan ExpressVPN het antwoord zijn. Door onze gebruikers beoordeeld als een van de snelste beschikbare snelheden, zou deze snelle en krachtige VPN u moeten bieden snelle en ononderbroken speeltijd.

Bescherming tegen hacking en kwaadwillende gamers komt via AES 256-bit codering, een geen logboekbeleid, dodemansknop, DNS-lekbescherming, en TrustedServer-technologie. U kunt maximaal 5 apparaten tegelijkertijd aansluiten en optimaal profiteren van de aanpasbare instellingen van ExpressVPN.

ExpressVPN is een geweldige optie voor ervaren VPN-gebruikers die bereid zijn iets meer te betalen voor volledige controle over hun gegevens en verbinding. Probeer het zelf met een 30-dagen geld terug garantie.

ExpressVPN kan deblokkeren:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN en BBC iPlayer.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, alle servers ondersteunen P2P-activiteit.

ExpressVPN werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome en Firefox. Het biedt ook een app voor gebruik met bepaalde routers.

Begin met spelen met ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost voor Peru

Als je nog niet zo ervaren bent met VPN's, maar toch een functie-zware service wilt, is CyberGhost een fantastische keuze.

CyberGhost's hoge snelheden zijn meer dan in staat om zijn rivalen bij te houden. EEN 6.000+ sterk servernetwerk dekt 90+ landen en gebruikers worden beschermd door AES 256-bit codering en malware blokkerende software.

U hoeft geen financiële verplichtingen aan te gaan als u niet zeker weet of CyberGhost geschikt is voor u. Je kunt genieten van maar liefst 45 dagen geld-terug-garantie dat geeft u voldoende tijd om de service zonder risico uit te proberen. Bekijk echte beoordelingen voor meer informatie.

CyberGhost kan deblokkeren:

 • Toegewijd streamingprofiel met geoptimaliseerde servers voor: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN en anderen.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja; speciaal profiel toont landen en aantal gebruikers.

CyberGhost werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux en Chrome.

Begin met spelen met CyberGhost

4. Surfshark

Surfshark voor Peru

Laat je niet afschrikken door het kleine formaat van deze VPN. Hoewel het minder servers heeft dan andere VPN's, zijn de snelheden nog steeds verrassend snel. Het heeft ook servercentra in 50 landen dus u zou geen probleem moeten hebben om verbinding te maken met uw gekozen LoL-server.

Surfshark zit boordevol nieuwe functies en modi blokkeert malware, trackers en advertenties, en kan zelfs verberg uw VPN-gebruik voor uw ISP om te voorkomen dat ze uw bandbreedte beperken.

Het beste van alles, Surfshark geeft al zijn gebruikers onbeperkte verbindingen onder één licentie. Dit is perfect als je op meerdere apparaten wilt gamen of de privacy en veiligheid van iedereen in je huishouden wilt beschermen.

Probeer het zelf met een 30-dagen geld terug garantie of lees wat onze reviewers te zeggen hebben over Surfshark.

Surfshark kan deblokkeren:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video en anderen.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, alle servers ondersteunen P2P-activiteit.

Surfshark werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome en Firefox.

Begin met spelen met Surfshark

5. PrivateVPN

PrivateVPN voor Bulgarije

Voor LoL-spelers die zich zorgen maken over DDoSsed of gehackt, maar die niet veel weten over VPN's, is PrivateVPN de ideale keuze.

Deze eenvoudige service is ongecompliceerd en uiterst gemakkelijk te gebruiken. Het heeft intuïtieve apps op alle belangrijke platforms en alle apps zijn eenvoudig te downloaden en in te stellen, met geen ingewikkelde configuraties.

Ondanks zijn eenvoud is PrivateVPN nog steeds snel en meer dan geschikt firewalls omzeilen en inhoud deblokkeren. Codering van militaire kwaliteit en beveiligingsfuncties zijn standaard voor alle profielen en u kunt de VPN uitproberen met een Gratis proefperiode van 7 dagen of een 30-dagen geld terug garantie.

PrivateVPN kan deblokkeren:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video en BBC iPlayer.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, alle servers ondersteunen P2P-activiteit; lijst met voor P2P geoptimaliseerde servers beschikbaar via de app.

PrivateVPN werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android en iOS.

Begin met spelen met PrivateVPN

Samenvatting en verder lezen

Niets mag je ervan weerhouden van je favoriete spel te genieten. Of u nu worstelt met servercrashes, lage snelheden of geoblocking, stel een VPN in en geniet van een stressvrije oproeping.

Als u meer wilt weten over het verbeteren van latentieproblemen, lees dan onze gids voor de top 5 van snelste VPN's.

Zoals het geluid van NordVPN? Ontdek hoe u een gratis proefversie van NordVPN kunt krijgen of download deze nu met onze NordVPN-couponcodes.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 94

map