5 beste VPN’s voor Apex Legends – bijgewerkt voor gaming in 2020


Apex Legends behaalde 50 miljoen unieke spelers in slechts de eerste maand en is ongetwijfeld een van de grootste Battle Royale-hits.

Afhankelijk van waar je woont, heeft echter niet elke speler dezelfde gameplay-ervaring. Veel gebruikers hebben frustrerende problemen met lag gemeld, terwijl sommige inhoud - en soms de hele game - in bepaalde landen niet beschikbaar is.

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om Apex Legends te spelen zonder vervelende problemen, heb je een VPN nodig.

Beknopte handleiding: beste VPN's voor Apex Legends

 1. NordVPN - Uitstekende deblokkeringsmogelijkheden in combinatie met eersteklas beveiliging en razendsnelle snelheden maken NordVPN onze # 1 keuze.
 2. ExpressVPN - Als u bereid bent iets meer te betalen, zal ExpressVPN u belonen met enkele van de beste snelheden die er zijn. Zo snel dat je nauwelijks merkt dat je een VPN gebruikt.
 3. CyberGhost - CyberGhost combineert redelijke prijzen met eenvoudig te gebruiken apps en biedt je een betrouwbare en veilige manier om Apex Legends te spelen.
 4. Surfshark - Surfshark biedt gamers onbeperkte apparaatverbindingen onder één licentie en is een geweldige optie als je een teamspeler bent of op al je apparaten wilt gamen.
 5. PrivateVPN - Een van de beste VPN's als het gaat om beveiliging, PrivateVPN is ook een van de meest betaalbare opties en ongelooflijk eenvoudig te gebruiken.

Begin met het spelen van Apex Legends met NordVPN

Wat je nodig hebt in een VPN voor Apex Legends

Als je toegang wilt krijgen tot Apex Legends in een land waar de game is verboden - of regionale content in handen wil krijgen - heb je een VPN nodig met uitstekende deblokkeermogelijkheden.

Om geo-beperkte inhoud succesvol te kunnen deblokkeren, moeten VPN's een groot netwerk van krachtige servers. VPN's kunnen u helpen toegang te krijgen tot games met geoblocked zoals Apex Legends door uw IP-adres verbergen en het voor de spelserver te laten lijken alsof je in een niet-geblokkeerde regio speelt.

Veel services beginnen nu echter anti-VPN-software te gebruiken. Om dit te omzeilen, moeten VPN's beide gebruiken speciale obfuscated servers, die hun identiteit als VPN camoufleren, of een netwerk hebben dat groot genoeg is om gecompromitteerde servers onmiddellijk te vervangen.

Een groot servernetwerk kan ook een bonus zijn als het gaat om snelheid en vertraging verminderen. Als u een VPN met veel servers op veel verschillende locaties kiest, zou u dat moeten kunnen maak verbinding met een VPN-server die dichter bij de gameserver staat dan jij bent. Dit geeft je niet alleen vrijheid om kies met welke gameserver u verbinding wilt maken, het ook vermindert ping.

Als hackers uw grootste zorg zijn, moet u een VPN kiezen die dat heeft uitstekende beveiliging. Kijk uit voor codering van militaire kwaliteit, advertentie- en malwarebescherming, en schakel switches en DNS-lekbescherming uit houd uw locatie privé zelfs als uw VPN verbinding verliest.

Al deze beveiligingsfuncties zijn cruciaal als het gaat om bescherming van uw IP-adres tegen cyberbedreigingen zoals een DDoS-aanval.

Beste VPN's voor Apex Legends

1. NordVPN

NordVPN voor Bulgaris

Gamers aanbieden superieure deblokkeermogelijkheden, NordVPN is onze topkeuze als u op zoek bent naar een VPN voor Apex Legends. Toegewijde versluierde gameservers verminder latentie en verhoog snelheden terwijl 5.200+ servers in 60 landen geven u tal van locaties om uit te kiezen.

NordVPN biedt eersteklas beveiliging tegen hacking via codering van militaire kwaliteit en unieke CyberSec-software. EEN strikt geen logboekenbeleid, automatische kill-schakelaar, en lekbescherming houdt ook uw privégegevens privé.

Beveilig tot 6 apparaten tegelijkertijd volledig zonder risico, met die van NordVPN 30-dagen geld terug garantie.

NordVPN kan deblokkeren:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video en Sling TV.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, speciale P2P-servers beschikbaar.

NordVPN werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome en Firefox. Het is ook compatibel met routers.

Begin met spelen met NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN voor Peru

Als je een gamer bent voor wie snelheid van essentieel belang is, is ExpressVPN de juiste keuze voor jou. Onze gebruikers beoordelen de dienst als de hoogste snelheden rond, wat zal helpen verminder eventuele latentie en vertraging. Dit komt mede door de VPN's 3.000+ servers op 160 verschillende locatiess.

ExpressVPN wordt geleverd met veel instellingen zodat u dat kunt pas uw VPN-client aan voor gaming. Het is ook meer dan mogelijk omzeilen van strikte geoblokken, wat betekent dat je Apex Legends kunt spelen, zelfs als het verboden is in jouw land.

Beveiliging wordt verzorgd door AES 256-bit codering, een dodemansknop, en DNS-lekbescherming. TrustedServer van ExpressVPN technologie betekent ook dat geen van uw privégegevens worden opgeslagen of vastgelegd.

ExpressVPN is iets duurder dan andere opties, maar de moeite waard als u snelheid op prijs stelt. Probeer het nu met een 30-dagen geld terug garantie.

ExpressVPN kan deblokkeren:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN en BBC iPlayer.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, alle servers ondersteunen P2P-activiteit.

ExpressVPN werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome en Firefox. Het biedt ook een app voor gebruik met bepaalde routers.

Begin met spelen met ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost voor Peru

Als je nieuw bent bij VPN's, maar nog steeds een goede wilt mix van betaalbaarheid en functies, CyberGhost is een uitstekende optie. 3.600+ servers in 59 landen geeft je toegang tot Apex Legends-gameservers over de hele wereld. Snelheden zijn ook betrouwbaar en snel genoeg om te gamen.

CyberGhost is extreem gericht op beveiliging, met AES 256-bit encryptie, ad- en malware-blokkers, een automatische kill-switch, DNS- en IP-lekbescherming en een strikt beleid zonder logboeken.

De VPN ondersteunt apps op alle belangrijke apparaten en platforms en geeft je een royale 7 gelijktijdige verbindingen. De vrijgevigheid stopt daar ook niet; CyberGhost biedt alle gebruikers een flinke hoeveelheid 45 dagen geld-terug-garantie. Ontdek wat echte gebruikers te zeggen hebben over deze veelzijdige VPN.

CyberGhost kan deblokkeren:

 • Toegewijd streamingprofiel met geoptimaliseerde servers voor: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN en anderen.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja; speciaal profiel toont landen en aantal gebruikers.

CyberGhost werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux en Chrome.

Begin met spelen met CyberGhost

4. Surfshark

Surfshark voor Peru

Ondanks dat het een van de relatief nieuwere VPN's is, krijgt Surfshark nog steeds briljante beoordelingen. In feite betekent de nieuwe status dat het u beter kan helpen toegang tot geo-beperkte inhoud omdat het nog moet worden opgemerkt door veel sites die anti-VPN-software gebruiken.

Surfshark heeft een kleiner netwerk dan andere VPN-services, maar biedt nog steeds goede snelheden en de mogelijkheid om verbinding te maken met de server locaties in 59 verschillende landen. Apps zijn makkelijk te gebruiken en bieden een reeks unieke functies. Waaronder CleanWeb anti-malware en advertentiesoftware, een NoBorders-modus voor gebruik in beperkte landen, Camouflagemodus voor het verbergen van uw VPN-gebruik voor uw ISP, en MultiHop-software voor extra privacy.

De beste eigenschap van Surfshark is echter onbeperkte apparaatverbinding. Je kunt Apex Legends veilig spelen op zoveel apparaten als je wilt, je hele gezin beschermen of je team verbinden wanneer ze komen om te spelen.

Surfshark kan deblokkeren:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video en anderen.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, alle servers ondersteunen P2P-activiteit.

Surfshark werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome en Firefox.

Begin met spelen met Surfshark

5. PrivateVPN

PrivateVPN voor Bulgarije

Als VPN nieuw voor je is en je zorgen maakt over de veiligheid van jezelf of van je geliefden tijdens het spelen van Apex Legends, is PrivateVPN een goede keuze. uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk, deze VPN richt zich op privacy en veiligheid.

AES 256-bit codering van militaire kwaliteit en OpenVPN houdt uw verkeer en locatie volledig verborgen. Ondanks dit hoge beveiligingsniveau worden snelheden niet aangetast en PrivateVPN wel snel genoeg om te gebruiken met Apex Legends.

Apps zijn beschikbaar op alle platforms, zijn extreem eenvoudig te downloaden, installeren en gebruiken, en je kunt verbinding maken 6 apparaten tegelijkertijd.

Ontdek wat echte klanten te zeggen hebben over PrivateVPN of meld je nu aan met een Gratis proefperiode van 7 dagen en een 30-dagen geld terug garantie.

PrivateVPN kan deblokkeren:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video en BBC iPlayer.

Ondersteunt torrenting:

 • Ja, alle servers ondersteunen P2P-activiteit; lijst met voor P2P geoptimaliseerde servers beschikbaar via de app.

PrivateVPN werkt op deze apparaten:

 • Windows, macOS, Android en iOS.

Begin met spelen met PrivateVPN

Samenvatting en verder lezen

Apex Legends hoeft niet te worden geruïneerd door vervelende vertragingsproblemen en DDoS-bedreigingen. Door eenvoudigweg de juiste VPN te kiezen, kunt u veilig blijven en een hele nieuwe wereld van voorheen niet-beschikbare inhoud openen.

Als onze gebruikersrecensies en vermogenstests te geloven zijn, is NordVPN de juiste optie. Krijg geld van uw abonnement met onze NordVPN couponcodes.

Wilt u andere VPN's voor minder proberen? Hier is ons overzicht van de beste VPN-deals.

We raden ook aan onze gids voor de beste VPN's voor gaming in het algemeen te bekijken.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map