5 bedste VPN’er til Japan – For sikkerhed, streaming og hastighed i 2020


Japan er et af de mest teknologisk avancerede lande i verden med en 92% internetpenetrationsgrad af sine borgere. Næsten alt og alle på den lille ø er forbundet til Internettet.

uheldigvis, Japan mangler både online frihed og privatliv med begrænsninger, der gælder for copyright-indhold samt enhver adgang til geo-blokerede websteder, herunder online streamingtjenester som Netflix, Hulu, HBO Go og BBC iPlayer. Japan arbejder også tæt sammen med NSA, der hæver flere øjenbryn og bekymringer om privatlivets fred.

Hvis du bor i Japan eller planlægger at rejse der snart, skal du sørge for at dække din ryg. Den eneste måde at undgå disse forhindringer er ved at bruge en pålidelig VPN der tilbyder anonymitet, sikkerhed og adgang til geo-blokerede websteder i Japan.

En hurtig liste over de bedste VPN'er for Japan

1. NordVPN - Den bedste pakke til sikkerhed og hastighed, du kan ikke gå galt med denne VPN.

2. ExpressVPN - Denne hurtige VPN vil holde dig sikker, mens den leverer hurtige hastigheder.

3. CyberGhost - For begyndere er denne VPN nøjagtigt, hvad du har brug for.

4. IPVanish - En VPN med stor sikkerhed og kryptering til at omgå de hårdeste restriktioner.

5. PrivateVPN - Denne solide VPN hjælper dig med at oprette forbindelse til, hvor du vil, inklusive Japan.

Læs mere om, hvorfor disse VPN'er er de bedste for Japan nedenfor.

Hvad du skal se efter i en VPN til Japan

Da privatliv, anonymitet og sikkerhed er vores største bekymringer i Japan. En god VPN hjælper dig med at undgå regeringsbegrænsninger og overvågning ved at ændre din IP-adresse, gennem hvilken du bliver anonym og har en bedre mulighed for at få adgang til flere blokerede websteder i Japan.

Her er et par tip, du skal kigge efter i enhver VPN til Japan:

 1.  Et stort netværk af servere med servere på strategiske placeringer som USA, UK og selvfølgelig servere i Japan. Dette er for at sikre, at du har en lang række delte IP-adresser fra forskellige placeringer for at skjule din ægte online identitet inden for. At have servere i USA og England hjælper dig med at få adgang til geo-blokeret indhold som Netflix og BBC iPlayer. Servere placeret inde i Japan hjælper dig med at skjule din ægte IP-adresse, mens du opretholder en høj tilslutningshastighed (jo tættere på serveren er, desto mindre er hastigheden forsinket). Denne funktion beskytter dit online privatliv og giver fuld online-frihed.
 2. Du skal sørge for det VPN-udbyderen opbevarer ikke nogen logfiler over brugernes onlineaktiviteter, da Japan er kendt for at indsamle brugernes onlineoplysninger, såsom browserhistorik fra internetudbydere. Hvis VPN-udbyderen har en stram politik uden logfiler, er der ikke noget at udlevere, og dermed komplet online anonymitet.
 3. Andre funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger inkluderer en internet kill switch, DNS / IPv4 / IPv6 / WebRTC lækebeskyttelse. Disse funktioner sikrer, at dine oplysninger under ingen omstændigheder lækkes. Uanset om det er et VPN-forbindelsesfald, ustabil forbindelse eller anden grund.
 4. For at beskytte din online sikkerhed skal du sørge for, at VPN-udbyderen bruger en kryptering på højt niveau at sikre dets netværk (mindst 256-bit), som kun kan leveres gennem avancerede sikkerhedsprotokoller som OpenVPN. Nogle VPN'er tilbyder ekstra sikkerhedsfunktioner, såsom en NAT-firewall og doubleVPN. Disse vil helt sikkert komme godt med.

Nu hvor vi har en klar idé om, hvad vi skal kigge efter, har vi filtreret de bedste VPN'er der matcher disse kriterier for at spare din tid på at søge blandt tusinder af VPN-navne derude.

 De bedste VPN'er for Japan 

1. NordVPN

Bedst til allround brug

NordVPN-enheder

 • Dobbelt VPN
 • Optimerede servere til forskellige formål
 • 5.100+ servere i 62 lande, heraf 33 i Japan
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Den Panamá-baserede NordVPN vurderede let et af vores top valg for Japan på grund af mange grunde, inklusive dets utallige unikke funktioner og seriøsitet i at beskytte dit online privatliv, frihed og sikkerhed. Hvis du finder ExpressVPN lidt dyrt for dit budget, ville NordVPN bestemt være den næste bedste mulighed som det opfylder alle de nødvendige krav til brug i Japan. Dette inkluderer et bredt spredt netværk af servere, herunder 33 servere i Japan alene. Men tag ikke ord for det, læs hvad andre havde at sige.

NordVPN kan fjerne blokering:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Understøtter torrenting:

 • Ja, P2P-specialservere tilgængelige.

NordVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med routere.

Se tilbud

2. ExpressVPN

Bedst til hastighed

ExpressVPN-enheder

 • Opererer servere i 148 byer, i 94 lande, herunder to servere i Japan
 • AES 256-bit kryptering brugt til at sikre netværk
 • Flere understøttede sikkerhedsprotokoller (OpenVPN med UDP / TCP, L2TP / IPSec, SSTP og PPTP)
 • Nul-viden DNS

Med sin placering i De Britiske Jomfruøer, ExpressVPN garanterer fuld beskyttelse af dit online privatliv og frihed uanset hvor du befinder dig. Udbyderen fungerer et stort globalt netværk af servere, inklusive servere i Japan, og tilbyder de højeste former for online sikkerhedsforanstaltninger og funktioner, der findes på markedet i dag. Af den grund er det et af de førende navne i branchen og er bestemt stærkt anbefalet mulighed for Japan.

ExpressVPN kan fjerne blokering af:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Understøtter torrenting:

 • Ja, alle servere understøtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det tilbyder også en app til brug med visse routere.

Se tilbud

3. CyberGhost

Bedst for begyndere

cyberghost flere enheder

 • 5700+ servere i 90 lande, herunder 10 servere i Japan
 • Der findes ingen logfiler
 • Let at installere og bruge software til alle større platforme
 • Op til 7 samtidige forbindelser

CyberGhost VPN er en rumænsk baseret udbyder, der blev lanceret i 2011. Det er perfekt i stand til at give dig fuld online beskyttelse, uanset hvor du er i verden. Dette inkluderer helt sikkert onlinemiljøer som det i Japan. Da vi søgte mellem forskellige VPN-tjenester for at imødekomme dine krav i Japan, CyberGhost imødekom vores ethvert behov. Fra et netværk af servere, der spænder over hele kloden (inklusive 10 servere i Japan) til de mest avancerede funktioner inden for online sikkerhed, privatliv og frihed. Disse inkluderer kryptering af militær kvalitet, beskyttelse mod lækage af DNS, dræbning switch og adskillige andre. Ikke underligt, hvorfor det har så gode anmeldelser.

CyberGhost kan fjerne blokering af:

 • Dedikeret streamingprofil med servere optimeret til: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre.

Understøtter torrenting:

 • Ja; dedikeret profil viser lande og antal brugere.

CyberGhost fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Se tilbud

4. IPVanish

Bedst til privatliv

5 bedste VPN'er til Japan - For sikkerhed, streaming og hastighed i 2020

 • Dræb kontakt
 • IPv6 lækagebeskyttelse
 • 1000+ servere i 60+ lande inklusive 6 servere i Japan
 • OpenVPN-scramble

Selvom IPVanish er baseret i USA, det er meget opsat på at beskytte dit online privatliv ved at implementere en meget stram politik uden logfiler. Dette giver dig en meget klar idé om, hvordan det ville fungere i Japan. IPVanish er lige så engageret, når det kommer til online sikkerhed og frihed og beviser dette gennem dets mest moderne funktioner og evner. For eksempel bruger IPVanish en 256-bit AES-kryptering til at sikre hele sit globale netværk af servere, inklusive 6 servere placeret i Japan og adskillige andre spredt over hele Østasien. Denne kryptering implementeres gennem flere sikkerhedsprotokoller, herunder OpenVPN med TCP / UDP, L2TP / IPSec, PPTP og IKEv2.

Læs flere anmeldelser på IPVanish her.

IPVanish kan fjerne blokering:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Understøtter torrenting:

 • Ja.

IPVanish fungerer på disse enheder: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, routere.

Se tilbud

5. PrivatVPN

Bedst til stabilitet

privatevpn-enheder

 • 100+ servere i 56 lande, herunder Japan og over hele Østasien
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Op til 6 samtidige forbindelser
 • Gratis fjernhjælp og installation

At være baseret i Sverige siger nok om hvor ivrig PrivateVPN er på at beskytte dit online privatliv. Men da vi taler om Japan, har PrivateVPN det nogle temmelig seje funktioner og evner, der let kan overvinde enhver online udfordring i Japan, såsom censur eller uønsket overvågning. Disse funktioner inkluderer et netværk af servere, der er sikret med militær kryptering og med servere spredt over hele verden. Denne kryptering leveres gennem flere sikkerhedsprotokoller, der understøttes via dens apps. Netværket inkluderer servere i Japan og over hele Østasien. PrivateVPN opbevarer ikke nogen online aktivitetslogfiler, og dets apps har en indbygget kill-switch ud over DNS / IPv4 / IPv6 lækebeskyttelse. Hvis du står over for problemer med tjenesten, hvilket er meget usandsynligt, kan du nemt kontakte deres meget effektive og hjælpsomme kundesupport via live chat eller e-mail. Læs hvad andre havde at sige om det.

PrivateVPN kan fjerne blokering af:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Understøtter torrenting:

 • Ja, alle servere understøtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimerede servere tilgængelige via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enheder:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Se tilbud

Om det er adgang til geo-blokeret indhold, adgang til ophavsretligt beskyttet indhold eller beskyttelse af dit online privatliv og sikkerhed mod uønskede lokkefester, ved hjælp af en VPN i Japan er af afgørende betydning. Der er utallige navne derude, men ikke alle er egnede til situationen i Japan, så vi anbefaler stærkt, at du vælger et af dem.

Leder du efter en hel del på disse VPN'er? Se vores tilbudsside.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 77 =

map